Plan vrijblijvend afspraak

Nieuws

Zoek je een afstudeeropdracht of comakership?

afstudeeropdracht

Dit najaar hebben wij een leuk uitdagend project (afstudeeropdracht of comakership) voor een student, of een groepje studenten.

Ondernemers schromen om hulp in te roepen. Zij hebben wel een latente hulpvraag, maar voelen het als falen om daar iemand van buiten bij te betrekken. De onderzoeksvraag is het onderzoeken van de adviesbereidheid van ondernemers, die een latente hulpvraag hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat 90% van de MKB-ondernemers een mentor goed kunnen gebruiken, maar niet over de drempel durven te stappen.

Hier krijgen we graag meer inzicht in, en daar kun jij wellicht bij helpen!

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Almere, hier kun je ook een dag in de week werken. Onze bedrijfsmentoren kunnen je uitgebreid bijpraten en begeleiden maar wij laten ons ook graag verrassen door jouw ideeën en inzichten. Zo wordt het voor beide partijen een leerzame tijd!

Wij zijn op zoek naar een HBO student die affiniteit heeft met het MKB. Kun jij de geest van de ondernemer doorgronden? Wil jij onderzoeken welke drempel er voor zorgt dat hulp vragen moeilijk is?  Durf jij de resultaten van je onderzoek aan een groep van 25 kritische adviseurs (zelfstandig ondernemers) te presenteren? Dan is dit wellicht jouw afstudeeropdracht of comakership.

Lijkt dit je wat? Wil je meer weten? Mail ons jouw cv, en wie weet kunnen we binnenkort tijdens een kennismakingsgesprek kijken of er een klik is.

Stuur je mail naar [email protected], ter attentie van Benny Schulte.