Plan vrijblijvend afspraak

Arnoud Kramer – bedrijfsadviseur

Ik heb me aangesloten bij thexton armstrong als bedrijfsadviseur omdat ik ondernemers in het MKB wil helpen succesvoller te zijn. Met mijn ervaring als adviseur én ondernemer begrijp ik de uitdagingen van het ondernemen, zoals het balanceren tussen werk en privéleven.

Je moet alle ballen in de lucht houden en overal wat vanaf weten, terwijl je soms te weinig bij jouw eigen gezin thuis kan zijn. Je wilt groeien, maar hoe pak je dat aan? Je wilt winst maken, maar hoe beheers je alle kosten? Je wilt een goede balans tussen werk en privé, maar hoe houd je dat vol? Kortom, heel veel uitdagingen waarvan ik uit eigen ervaring weet dat deze niet eenvoudig zijn.

Mijn doel is om ondernemers te helpen deze uitdagingen aan te gaan en hun dromen sneller te realiseren. Ik bied een persoonlijke benadering en werk samen met jou om een plan te maken dat bij jouw bedrijf past. Als ondernemer geloof ik dat je met de juiste begeleiding verder kunt komen.

Tip van Arnoud

“Spreekwoorden bestaan niet voor niets al vele eeuwen. Veelal omdat ze een kern van waarheid bevatten. Zoals op los zand kan je geen huis bouwen en hardlopers zijn doodlopers. Maar ook met twee zeilen in de wind kom je verder dan met één.”

Ik ben een gedreven en betrokken professional met jarenlange ervaring als adviseur en als ondernemer. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om jou te helpen om jezelf als ondernemer en daarnaast ook je onderneming verder te ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat je als ondernemer met de juiste begeleiding verder kan komen dan dat je het in je eentje moet doen.

Wil jij ook groeien, winstgevender worden en een goede balans tussen werk en privé vinden? Dan kan ik je helpen om jouw doelen eerder te bereiken.

Persoonlijke noot

Ik ben getrouwd en heb 3 zoons en 2 teckels. In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig in de keuken, de tuin of aan het genieten van ons opgroeiende gezin en alles wat daarbij komt kijken. Ik vind het belangrijk om een goede balans te vinden tussen werk en privé, en ik vind het leuk om mijn passies te delen met anderen.

Regio:

Ik ben actief in deze regio in o.a. de volgende plaatsen:  Utrecht, Hilversum, Soest, Bilthoven, Laren en Baarn.

Wil je kennismaken met Arnoud? Lees meer over hem in dit interview.

bedrijfsadviseur Arnoud Kramer

bedrijfsadviseur arnoud-kramer QRcodeLinkedin Arnoud Kramer

Heb jij een vraag voor Arnoud?

Laat je gegevens achter en hij neemt contact met je op! Je kunt je met dit formulier ook inschrijven voor zijn nieuwsbrief door het vakje hieronder aan te vinken.