Plan vrijblijvend afspraak

Richard Lock – bedrijfsadviseur

Ondernemen is een vak. Ik heb het vak in de praktijk geleerd en dat ging met vallen en opstaan. Achteraf was dat zonde en heeft het mij veel tijd en geld gekost. Mede daarom is mijn missie en passie om ondernemers te helpen met het ontwikkelen van de vaardigheden en kennis om succesvol te ondernemen. De aanpak en methodiek van thexton armstrong die ik als bedrijfsadviseur toepas, is wat mij betreft uniek en beproefd succesvol, en helpt mij om mijn klanten effectief bij te staan.

Tip van Richard:

“Wees niet bang om hulp te vragen, maar blijf geloven in jezelf. Ik geloof dat de juiste bedrijfsadviseur eerst naar jou en jouw verhaal zal luisteren en altijd jouw belang boven eigen belang zal plaatsen.”

Bijvoorbeeld een veel voorkomende ondernemersvalkuil; denk niet te klein. Bij een kennismaking gaf de jonge ondernemer aan dat hij zijn bedrijf wilde laten groeien naar een omzet van 3,5 miljoen. Ik vroeg hem waarom hij er geen nulletje bij doet. Verbaasd keek hij naar mij en zei “dat wil ik wel en daar geloof ik ook in, maar alle adviseurs om mij heen proberen mij en mijn ambitie af te remmen”. Inmiddels zijn we hard op weg om zijn ambitie waar te maken.

Over mijn eigen ambitie: De rode draad in mijn carrière is pionieren. Nieuwe markten ontwikkelen is mijn passie. Dit heb ik voor multinationals en met mijn eigen onderneming kunnen doen. Dit heeft mij de kans gegeven om veel te leren over organisaties, culturen en ondernemen. Nu kan ik anderen helpen met mijn ervaring en opgedane kennis.

Persoonlijke noot

In mijn vrije tijd ben ik een gedreven hobby-kok en muziekliefhebber. Daarnaast pak ik in het weekend graag de mountainbike om in de bossen rondom Apeldoorn te crossen.

Regio:

Ik ben werkzaam in een groot gebied, met daarin onder andere Apeldoorn, Harderwijk, Nunspeet, Ermelo, Vaassen, Elburg

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

bedrijfsadviseur Richard Lock

bedrijfsadviseur Richard LockLinkedin Richard Lock

Heb jij een vraag voor Richard?

Laat je gegevens achter en hij neemt contact met je op! Je kunt je met dit formulier ook inschrijven voor zijn nieuwsbrief door het vakje hieronder aan te vinken.