Plan vrijblijvend afspraak

Martien den Hollander – bedrijfsadviseur

Na 30 jaar een eigen bedrijf te hebben gehad in de zakelijke telecom, kwam ik in aanraking met de thexton armstrong methodiek. Daarbij hoort ook de term winstlekkage. Toen ik meer te weten kwam over winstlekkage was mijn eerste gedachte: “Was ik hier maar eerder mee in contact gekomen.”

Wil je weten wat winstlekkage betekent voor jouw bedrijf? Dan kom ik graag een keer langs om dit met jou door te nemen. Als bedrijfsadviseur werk ik graag met de thexton armstrong methodiek. Door deze in te zetten, én door mijn uitgebreide ervaring als zelfstandig ondernemer, help ik met veel enthousiasme ondernemers om een goede balans te vinden tussen hun zakelijke doelstellingen en hun persoonlijke doelstellingen.

Wil je jouw bedrijf verbeteren, of wil je doorgroeien? Of wil je jouw onderneming klaar maken voor overname?  Wat je ook wil bereiken, ik ben ervan overtuigd dat we samen jouw doelstellingen kunnen bereiken.

Tip van Martien

Laat je verrassen en nodig mij uit voor een kennismakingsgesprek, het is altijd zinvol om als ondernemers onder elkaar te sparren over de business en je persoonlijke doelen.

Ik heb zelf als ondernemer veel pieken en dalen meegemaakt, en heb daardoor zeer veel leergeld betaald.

Mijn passie is om ondernemers te helpen om bedrijfsprocessen te verbeteren. Als je met je bedrijf succesvol groeit kun je daarmee ook je persoonlijke doelen bereiken.

Persoonlijke noot

Ik ben een gedreven ondernemer. Ben gelukkig getrouwd en heb 3 zonen. In de zomer zeil ik graag en speel ik tennis, en in de winter ga ik graag op ski vakantie.

Regio:

Ik ben actief in de volgende regio’s: Amsterdam, Hoofddorp, Schiphol, Amsterdam Westpoort, Badhoevedorp, Lijnden

bedrijfsadviseur Martien den Hollander

Martien den Hollander
Bel: 06 – 54 348 540
[email protected]

bedrijfsadviseur Martien den HollanderLinkedin Martien den Hollander

Heb jij een vraag voor Martien?

Laat je gegevens achter en hij neemt contact met je op! Je kunt je met dit formulier ook inschrijven voor zijn nieuwsbrief door het vakje hieronder aan te vinken.