Plan vrijblijvend afspraak

Nieuws

Martien den Hollander, bedrijfsadviseur in de regio Hoofddorp

bedrijfsadviseur Martien den Hollander

bedrijfsadviseur Martien den Hollander

Martien den Hollander: van zakelijke telefonie naar bedrijfsadviseur

Martien is een doorgewinterde ondernemer met ruim 30 jaar ervaring. Kortgeleden maakte hij de overstap van mobiele telefonie naar bedrijfsadviseur bij thexton armstrong in de regio Hoofddorp. Gedreven door zijn ondernemersgeest en brede expertise, wil hij graag andere ondernemers helpen om hun bedrijf te laten groeien en weer plezier in hun werk te vinden. In dit artikel lees je meer over zijn achtergrond en waarom hij zich aansluit bij ons team.

Martien: “Ondernemen zit in mijn bloed, ik wist al heel jong zeker dat ik ooit een eigen bedrijf wilde beginnen. Na mijn opleiding begon ik mijn carrière in de jaren negentig bij een autoleasemaatschappij. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met de autotelefoon, dat wakkerde mijn ondernemersdrift verder aan.”

Martiens ondernemersplan was eenvoudig: de 20.000 leaseauto’s van de leasemaatschappij zouden allemaal een mobiele telefoon moeten hebben. Daarom stelde hij de leasemaatschappij voor om die mobiele telefoon op te nemen in het leasecontract. “Helaas zag de maatschappij mijn visie niet zitten” vertelt hij.

Zelfstandig ondernemer in mobiele telefonie

In 1997 besloot Martien zijn eigen bedrijf Aventel te beginnen in mobiele telefonie voor de zakelijke markt. Dat heeft zich succesvol ontwikkeld tot een bedrijf met dertien werknemers. Dankzij de overname van een aantal telecombedrijven is Aventel met name de laatste jaren sterk gegroeid.

Een nieuwe uitdaging bij thexton armstrong

“De ervaring die ik heb opgedaan als ondernemer, met zowel hoogte- als dieptepunten, heeft me gevormd”

vertelt Martien. Na 30 jaar in de mobiele telefonie is hij toe aan een nieuwe uitdaging. Tijdens zijn zoektocht naar nieuwe mogelijkheden kwam hij toevallig in aanraking met thexton armstrong. Hij las zich in en kreeg een goed beeld van onze brede en persoonlijke aanpak. Martien: “Dat sprak me direct aan. Het lijkt me fantastisch om andere ondernemers te adviseren, daarom heb ik een bericht achtergelaten.” Daaruit volgde een gesprek en de rest is geschiedenis.

Teamversterking in regio Hoofddorp

Binnenkort gaat Martien aan de slag in de regio Hoofddorp. Daar woont hij en hij heeft er een sterk zakelijk netwerk opgebouwd. Met zijn uitgebreide ervaring als ondernemer en kennis van bedrijfsovernames, is hij ervan overtuigd dat hij van waarde is voor ons team van bedrijfsadviseurs. Zijn eerste klant vinden ziet hij als een uitdaging, maar ook als een kans om zijn zakelijke netwerk verder uit te breiden. Martien: “Ik wil als adviseur een aanvulling zijn op de kleinere accountantskantoren en een verschil maken voor ondernemers.”

Privé en toekomstplannen

Naast zijn zakelijke ambities, geniet Martien van tijd met zijn vrouw en drie kinderen. Zijn kinderen vliegen nu uit, daardoor komt hij privé in een nieuwe fase. “In mijn vrije tijd zeil ik graag, speel ik tennis en ga ik in de winter minstens twee keer skiën. Ik overweeg ook nevenfuncties als vrijwilliger, zoals bestuurslid, omdat ik daar nu meer tijd voor heb.” De overgang van mobiele telefonie naar zakelijk advies voelt voor Martien als een natuurlijke stap. Hij blijft voor minder dan de helft aandeelhouder van zijn bedrijf en is van plan om als testcase zijn diensten als adviseur aan te bieden. Martien: “Met een frisse blik en jarenlange ervaring kijk ik ernaar uit om andere ondernemers te helpen hun doelen te bereiken en hun werkplezier terug te vinden.”

Vrijblijvend adviesgesprek?
Wil jij vrijblijvend in gesprek met Martien? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel Martien op 06 – 54 348 540.