Plan vrijblijvend afspraak

Jan-Harmen de Goeijen – bedrijfsadviseur

Deskundig, toegankelijk en professioneel. Woorden waar mensen mij vaak mee typeren. Ik heb oprechte aandacht voor jou als ondernemer en ik vraag door tot we bij de kern van het probleem komen. Dan pas kunnen we richting een oplossing. De aanpak van thexton armstrong om ondernemers te helpen hun doelen te concretiseren en te realiseren, helpt mij daar enorm bij.

Ik geniet van het helpen van ondernemers die hun bedrijf willen verkopen of willen overdragen binnen de familie. Trajecten waarin het goed managen van het proces ongelooflijk belangrijk en waardevol is. Vooral het goede gesprek binnen een ondernemersfamilie waarin allerlei belangen, meningen en visies door elkaar lopen is vaak verfrissend en verhelderend.

Tip van Jan-Harmen

“Maak tijd vrij om eens goed na te denken over waar je nu met je onderneming staat en waar je naar toe wilt de komende jaren. Dat doen veel ondernemers weinig of niet.”

Ik help je als bedrijfsadviseur graag helder te krijgen wat jij als ondernemer de komende jaren wilt. Hoe gaat de onderneming jou helpen je dromen te realiseren? De energie gaat altijd stromen als ik daar met ondernemers over in gesprek ga, en vooral als we er daarna ook samen concreet en gestructureerd mee aan de slag gaan.

In de avonduren heb ik mijn HEAO-Bedrijfseconomie en Master Bedrijfskunde behaald. In de 18 jaar in het bankwezen heb ik mijn analytische kant goed ontwikkeld. En in mijn tijd bij Bijzonder Beheer kon ik laten zien dat ik goed kan luisteren. Juist als het spannend of emotioneel wordt, is het goed dat een onafhankelijk bedrijfsadviseur de neuzen dezelfde kant op weet te krijgen (of te houden).

Persoonlijke noot

Ik woon met mijn vrouw en drie dochters in het prachtige Zutphen. Je kan mij ook op de mountainbike of de golfbaan tegenkomen. Verder ben ik liefhebber van skiën, klassieke muziek en ben ik als penningmeester betrokken bij de Martinuskerk in Warnsveld.

Regio:

Rijssen, Almelo, Goor, Borne, Nijverdal, Ijsselstreek, West-Twente, Raalte, Deventer, Zutphen, Lochem, Zwolle

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

bedrijfsadviseur Jan-Harmen de Goeijen

Jan-Harmen de Goeijen
Bel: 06 – 25 438 859
[email protected]

bedrijfsadviseur Jan-Harmen de GoeijenLinkedin Jan-Harmen de Goeijen

Heb jij een vraag voor Jan-Harmen?

Laat je gegevens achter en hij neemt contact met je op! Je kunt je met dit formulier ook inschrijven voor zijn nieuwsbrief door het vakje hieronder aan te vinken.