Plan vrijblijvend afspraak

Onze werkwijze

Wij geloven dat elke ondernemer met de juiste hulp succesvol kan zijn.

Ook al is niet élke vakman een geboren ondernemer, dat wil niet zeggen, mits je ervoor open staat, dat je ondernemen niet kunt leren. Met behulp van de juiste monitoring, sturing en borging van bedrijfsprocessen kan een ondernemer met de juiste ondersteuning zijn doelen bereiken, de te verwachten uitdagingen aangaan, zijn bedrijf effectiever en efficiënter leiden en groeien als mens en als professional.

Stap 1: Kennismaking & oriëntatie

In ons kennismakingsgesprek gaan we eerst elkaar leren kennen en komen we meer over jou als persoon te weten. We willen weten hoe het met je gaat, wat jou drijft en hoe jij in je bedrijf staat als ondernemer. We bespreken op hoofdlijnen wat jouw persoonlijke doelstellingen zijn en wat mogelijk – zakelijk – in de weg staat om deze doelstellingen te bereiken.

Stap 2: Winstlekkage - sessie

In deze sessie krijg je zicht op waar in jouw onderneming de uitdagingen te vinden zijn en wat dat mogelijk aan winstlekkage kost. Die winstlekkage kan wel eens oplopen tot een bedrag gelijk aan 9% van de omzet. Met onze bewezen methodiek komen we daar snel en effectief achter. Deze sessie geeft je inzicht in welke acties we in vergelijkbare situaties hebben toegepast en wat dit heeft opgeleverd. Hierbij dragen we zeer praktische oplossingen aan.

Stap 3: Actieplan, implementatie & evaluatie

Pas als we een helder beeld van jou en je situatie hebben en er een goede klik is tussen jou en je thexton armstrong mentor, gaan we verder. In drie fases werken we samen aan een gezonde toekomst van jouw onderneming.