Plan vrijblijvend afspraak

Joop Akkerman

De formule van thexton armstrong voorziet mij van methoden waardoor het advies gestructureerd, professioneel en transparant is. Daarnaast wordt mijn kennis op niveau gehouden door voortdurend nieuwe inzichten en is er een netwerk van collega’s met brede ervaring.

Eén wijze les vanuit mijn eigen ervaring is dat de cultuur van de onderneming bepalend is voor de overlevingskansen van een onderneming. Als er een slechte sfeer en onenigheid is dan gaat het om elkaar en niet om het belang van de onderneming.

Tip van Joop:

“Als er irritaties zijn in een bedrijf, los ze direct op.”

Ik ben opgegroeid in een familiebedrijf en was altijd liever aan het werk dan aan de studie. Ik heb mijn studie in etappes afgemaakt en heb mijn hele leven voortdurend aan bijscholing gedaan Na mijn vertrek uit het familiebedrijf, heb ik tien jaar gewerkt in een groothandel/franchise organisatie. Om vervolgens de overstap te maken naar een professionele wasserij. Bij dit bedrijf ben ik 1996 begonnen als directeur met 150 medewerkers. In 2001 werd ik algemeen directeur en bij mijn afscheid 2013, waren er 700 medewerkers. Vanaf 2014 richt ik mij op drie zaken: het beheer van participaties voor een Belgisch familiebedrijf in het buitenland, diverse commissariaten en mijn adviespraktijk.

Persoonlijke noot

Ik ben een relaxte workaholic die naast hard werken geniet van het bourgondische leven. Ik reis veel door mijn werk (buiten coronatijd), leef met mijn nog studerende zoon Ken (er zijn al twee zonen het huis uit) en huisgenoot Jennifer. Ik ben heel gelukkig met vriendin Jelske, met wie ik de liefde voor het golfen, familie en gezelligheid deel. 

Regio:

Friesland

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

Joop Akkerman
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je updates van thexton armstrong akkerman ontvangen? Laat jouw gegevens achter. Dit kun je later altijd wijzigen. Wij behandelen jouw gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).