Plan vrijblijvend afspraak

Wim Kerseboom

Mijn kernwaarden zijn: verandering, verbreding en vernieuwing. Deze kernwaarden en de mogelijkheid om ondernemers te ondersteunen bij hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling naar succesvol ondernemerschap, was voor mij de reden om mij aan te sluiten als mentor bij thexton armstrong.

Bij verandertrajecten draait het om de mensen, niet om de systemen. Het is de mens die de verandering mogelijk maakt, de systemen ondersteunen daarbij. Voor mij zit de uitdaging dan ook in het begeleiden van de mens, zodat hij/zij de verandering kan omarmen.

Tip van Wim:

“Wil je als ondernemer veranderingen doorvoeren in je bedrijf dan vraagt dat tijd om áán, in plaats van ín, je bedrijf te werken. Je los te maken van de waan van de dag om te focussen op dat wat je wilt bereiken.”

Na de HTS-autotechniek heb ik gewerkt als manager in de verpakkingsindustrie (food en non-food) aan verandertrajecten op het gebied van productontwikkeling, innovaties, kwaliteit, milieu, Arbo en reorganisaties. Sinds 2005 ben ik actief als onafhankelijke bedrijfsadviseur op het gebied van optimaliseren/integreren van werkprocessen, marketing, ICT en financiën. Door open, eerlijke en respectvolle communicatie, op alle niveaus van werkvloer tot directie, zorg ik voor duidelijkheid. Ook bij conflicten en onderhandelingen. Ik denk in oplossingen en mogelijkheden en ben daarin creatief en pragmatisch met oog voor de eisen en behoeften van de klant.

Persoonlijke noot

Ik ben getrouwd, heb een zoon en besteed mijn vrije tijd aan klussen en reparaties in en om het huis met speciale interesse voor auto’s.

Regio:

Utrechtse Heuvelrug, Vallei en Rijn

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

Wim Kerseboom
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je updates van thexton armstrong kerseboom ontvangen? Laat jouw gegevens achter. Dit kun je later altijd wijzigen. Wij behandelen jouw gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).