Plan vrijblijvend afspraak

Henk Schutten – bedrijfsadviseur

Ik ben bedrijfsadviseur bij thexton armstrong vanwege de professionaliteit in combinatie met de kracht van de methodiek. Een methodiek die ondernemers helpt zowel persoonlijk, als zakelijk succes te behalen. Ik vind de combinatie van zelfstandig ondernemerschap, het samenwerken en het oplossingsgericht werken bijdragen aan de bedrijfsvraagstukken van andere ondernemers.

Diverse keren krijg ik terug hoe fijn ondernemers het vinden echt contact te hebben met iemand die het beste in je naar boven haalt. Iemand die je net dat beslissende zetje geeft en je met raad en daad helpt, én blindelings kunt vertrouwen. Iemand die er voor jou en je bedrijf is.

Tip van Henk:

“De heilige graal voor het bereiken van succes is voor mij; een gezonde bedrijfscultuur waarin ruimte is voor initiatief, en medewerkers die met enthousiasme en loyaliteit samenwerken. Mijn tip aan ondernemers is dan ook: maak hier gebruik van. Stel je open en laten we aan je onderneming werken.”

Mijn geschiedenis ligt bij de zakelijke dienstverlening. Ik heb diverse management- en directiefuncties vervuld en diverse bedrijfsovernames, aandeelhouderswisselingen en management buy-outs meegemaakt. Ik focus mij altijd op het optimaliseren en (her)structureren van de organisatie en operatie. Daarnaast heb ik uitgebreide kennis van het verbeteren van bedrijfscultuur, bedrijfsprocessen, inzet van medewerkers en kosten- en winstgevendheidoptimalisatie. Ik weet uit ervaring hoe complex dit alles kan zijn.

Mijn expertise als bedrijfsadviseur is gestoeld op een gedegen opleiding in de Hogere Bedrijfskunde en jarenlange ervaring. Ik heb kennis opgebouwd op het gebied van Informatie Technologie en Bedrijfskundig Proces Management. Ook heb ik diverse cursussen, programma’s in leiderschap en High Performance Organisation en Finance gevolgd.

Persoonlijke noot

Henk is getrouwd en heeft twee volwassen zoons. Buiten zijn werk is hij het liefst op het water te vinden.

Regio:

Doetinchem en Winterswijk

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

bedrijfsadviseur Henk Schutten

bedrijfsadviseur Henk SchuttenLinkedin Henk Schutten

Heb jij een vraag voor Henk?

Laat je gegevens achter en hij neemt contact met je op! Je kunt je met dit formulier ook inschrijven voor zijn nieuwsbrief door het vakje hieronder aan te vinken.