Plan vrijblijvend afspraak

Henk Dijkhof – bedrijfsadviseur

Mijn roots liggen in de tuinbouw waarin ik in de loop der jaren doorgroeide tot verkoopmanager. Nadat ik mezelf daarin verder had ontwikkeld en diverse opleidingstrajecten had doorlopen, ontstond de behoefte om mijn eigen onderneming op te starten: het was tijd om zelfstandig ondernemer te worden!

Persoonlijke ontwikkeling heeft altijd mijn grootste interesse gehad. Dat komt mede doordat ik zelf een goede persoonlijke coach/trainer heb leren kennen. en hij heeft mij geleerd om mijn talent te erkennen en verder te gaan ontplooien. Hij heeft mij laten zien wat ik daarmee voor mijzelf en anderen kan betekenen

Dit pad in mijn persoonlijke ontwikkeling combineer ik nu met mijn ervaringen in het ondernemerschap. Ik sta graag klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Als mede-ondernemer, maar vooral ook als bedrijfsadviseur die naast jou staat.

Tip van Henk

Probeer los te komen van vaste patronen en gewoontes.

Stijg af en toe op in een figuurlijke helikopter en probeer te begrijpen wat er allemaal gebeurt en probeer zo de cirkel van vaste patronen en gewoontes te doorbreken.

Persoonlijke noot

Samen met mijn vriendin en 6 kinderen woon ik in Oene aan de rand van de Veluwe.

Ik hou van wandelen in de prachtige natuur en mag zo af en toe graag naar een wellness-resort gaan voor ontspanning van lichaam en geest.

Regio:

Zwolle, Emmeloord, Genemuiden, Urk, Hasselt, Kampen

Wil je kennismaken met Henk? Lees meer over hem in dit interview.

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

bedrijfsadviseur Henk Dijkhof

  bedrijfsadviseur henk dijkhofLinkedin Henk Dijkhof

Heb jij een vraag voor Henk?

Laat je gegevens achter en hij neemt contact met je op! Je kunt je met dit formulier ook inschrijven voor zijn nieuwsbrief door het vakje hieronder aan te vinken.