Plan vrijblijvend afspraak

Joost Knigge – bedrijfsadviseur

Bedrijfskundige van origine, ruim 25 jaar ervaring in commercie, leidinggeven en coachen, waarvan de afgelopen 10 jaar als zelfstandig ondernemer. Dat ben ik in een notendop. Ik ben een (team)coach pur sang. Heb heel veel geleerd van het samen leren en samen presteren in de (team)sport. Als opgeleid bedrijfskundige heb ik eerst 15 jaar bij KPN gewerkt in commerciële en leidinggevende rollen.

Vanuit het leidinggeven kwam de teamsporter in mij weer naar boven en de passie voor teamwork en het begeleiden van anderen. Ik heb toen een aantal geweldig leerzame (over mezelf vooral) trainingen en opleidingen gevolgd en ben toen als zelfstandig ondernemer gaan werken in training & coaching in het bedrijfsleven. Ik heb nu gekozen voor thexton armstrong om de bewezen thexton armstrong methodiek voor het concreet vooruithelpen van MKB-ondernemers en ondernemingen toe te voegen aan mijn bagage. Als bedrijfsadviseur bij thexton armstrong werk ik nog steeds als zelfstandig ondernemer, maar wel met toevoeging van beproefde inhoudelijke tools en met een team van ervaren collega’s met allemaal verschillende en aanvullende achtergrond en kennis. Een hele goed mix.

Tip van Joost:

Ik geloof in eigen verantwoordelijkheid. Waar ik voor ga: Dat mensen (terug) in hun kracht komen te staan en vanuit geloof in eigen kunnen eigen keuzes maken en werken aan eigen dromen en doelen. Zelf initiatief nemen, onafhankelijk durven zijn en stapsgewijs, vanuit een stip op de horizon, groot durven denken en dan gewoon gaan doen. Fouten durven maken, blunders desnoods, durven leren en relativeren. Met plezier als basis, want daar zit de energie.

Ik ben een bedrijfscoach, een bedrijfsmentor. Ik begeleid MKB-ondernemers en hun teams richting bedrijfsdoelen; resultaatgericht. Begripvol en geduldig, geef ruimte en vertrouwen, maar confronteer ook met eigen houding, gedrag, effect en bijdrage. Ik enthousiasmeer, doe mee, ben direct. Als bedrijfsadviseur ben ik een sparringpartner, intuïtief, observerend en analytisch. En ik draaf weleens door, val in herhaling en sla volledig de plank mis. Ben dan over het algemeen wel aanspreekbaar en bereid naar mezelf te kijken.

Persoonlijke noot

In mijn vrije tijd zoek ik liefst de rust en de natuur; lekker ontspannen buiten zijn met mijn gezin, of samen kijken bij onze sportende kinderen. Kan ook heel goed alleen zijn; wandelen, nietsdoen of lekker lang de krant lezen. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en vind het mooi om in mijn eigen regio een bijdrage te kunnen leveren aan de dromen en doelen van de MKB-ondernemers in deze regio.

Regio:

Amsterdam

Wil je kennismaken met Joost? Lees meer over hem in dit interview.

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

bedrijfsadviseur Joost Knigge

  bedrijfsadviseur Joost KniggeLinkedin Joost Knigge

Heb jij een vraag voor Joost?

Laat je gegevens achter en hij neemt contact met je op! Je kunt je met dit formulier ook inschrijven voor zijn nieuwsbrief door het vakje hieronder aan te vinken.