Plan vrijblijvend afspraak

Joris van Unen – bedrijfsadviseur

Als zelfstandig bedrijfsadviseur en sparringpartner biedt thexton armstrong mij de tools en uitstraling om mijn adviespraktijk in de regio Breda uit te bouwen. Daarnaast, zeker niet onbelangrijk, heb ik er kundige collega’s bijgekregen waarop je met diverse vraagstukken kan terugvallen.

Met twaalf jaar ervaring als accountant bij diverse regionale accountantskantoren, ken ik de mkb-wereld van binnen en buiten. Ik heb diverse bedrijven bijgestaan als bedrijfsadviseur in onder meer overname- en fusietrajecten. Mijn motto: geen pleisters plakken, maar de wortels van een probleem aanpakken. Ik heb dan ook uit de praktijk geleerd om niet te blijven hangen in problemen, maar altijd naar de oplossing te zoeken. Bij het uitvoeren van due diligence-onderzoeken ben ik in staat gebleken, om in een korte tijd de pijnpunten van een organisatie bloot te leggen.

 Tip van Joris:

“Geen pleisters plakken. Altijd de kern van het probleem aanpakken.”

Na mijn carrière in de accountancy, ben ik mijn hart achternagegaan en ben ik als ondernemer gestart. In deze periode heb ik mij vooral toegelegd op interim-managementfuncties bij organisaties in verandering. Deze verandering omvatte met name de reorganisatie, verbetering, groei en het verkoopproces van een onderneming.

Persoonlijke noot

Ik ben geboren en getogen in Breda en mis geen enkele thuiswedstrijd van de plaatselijke profclub NAC. Zelf mag ik graag hardlopen en tijd met mijn gezin doorbrengen. Ik ben getrouwd met Sandra, met wie ik twee kinderen heb.

Regio:

Breda

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

bedrijfsadviseur Joris van Unen

bedrijfsadviseur Joris van UnenLinkedin Joris van Unen

Heb jij een vraag voor Joris?

Laat je gegevens achter en hij neemt contact met je op! Je kunt je met dit formulier ook inschrijven voor zijn nieuwsbrief door het vakje hieronder aan te vinken.