Plan vrijblijvend afspraak

Chris de Groot – bedrijfsadviseur

Werk je IN je bedrijf, of werk je AAN je bedrijf? En, wat zou je willen? Als we een verbeter- of groeitraject starten stel ik die vraag aan ondernemers. En bij bedrijfsoverdracht: Wanneer ben je tevreden? En wanneer wil je de transactie doen? Open vragen die vaak de basis zijn voor een mooi gesprek, met vaak verrassende uitkomsten. Daarbij schroom ik niet om, als bedrijfsadviseur, kritische vragen te stellen en de spiegel voor te houden.

Ik vind het nog steeds uitdagend en leerzaam om mijn ervaringen te delen met ondernemers met als motto 1 + 1 = 3.

Over mezelf: Ik ben de zoon van een groenteboer en ben daar trots op. Het is mij met de paplepel ingegoten dat je moet werken voor iedere euro. Ik heb de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan op het gebied van sales, management en business development en als bedrijfsadviseur in diverse sectoren en branches.

Ik heb o.a. 5 jaar leiding gegeven aan een team van 45 man, met een omzetverantwoordelijkheid van 80 miljoen. Tevens heb ik met een aantal collega’s in 1998 een virtueel warenhuis (platform) opgezet, gebruikmakend van de toen nieuwe internetmogelijkheden. Een leerzame periode met veel nieuwe, digitale werkvelden zoals e-commerce, e-marketing, e-payment, backoffice integratie, advisering logistieke leveringstrajecten, inrichting datawarehouse, etc. Na een succesvolle lancering hebben we het platform in 2002 verkocht aan Ahold, die het logischerwijs hernoemde naar Albert.nl.

Persoonlijke noot

In mijn vrije tijd zeil ik graag wedstrijden en rij ik rally’s in klassieke auto’s. Met het rally rijden zijn mijn vrouw en dochter wisselend de navigator. In het weekend klus ik af en toe in ons 130 jaar oude huis. Tip: koop nooit een oud huis, ga er tegenover wonen en geniet van het uitzicht.

Regio:

Het Groene HartAlphen aan den Rijn, Vianen, IJsselstein, Woerden, Utrecht en Gouda.

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

bedrijfsadviseur Chris de Groot

bedrijfsadviseur Chris de GrootLinkedin Chris de Groot

Heb jij een vraag voor Chris?

Laat je gegevens achter en hij neemt contact met je op! Je kunt je met dit formulier ook inschrijven voor zijn nieuwsbrief door het vakje hieronder aan te vinken.