Plan vrijblijvend afspraak

Chris de Groot

Werk je IN je bedrijf, of werk je AAN je bedrijf? En, wat zou je willen? Als we een verbeter- of groeitraject starten stel ik die vraag aan ondernemers. En bij bedrijfsoverdracht: Wanneer ben je tevreden? En wanneer wil je de transactie doen? Open vragen die vaak de basis zijn voor een mooi gesprek, met vaak verrassende uitkomsten. Daarbij schroom ik niet om kritische vragen te stellen en de spiegel voor te houden.

Ik vind het nog steeds uitdagend en leerzaam om mijn ervaringen te delen met ondernemers met als motto 1 + 1 = 3.

Over mezelf: Ik ben de zoon van een groenteboer en ben daar trots op. Het is mij met de paplepel ingegoten dat je moet werken voor iedere euro. Ik heb de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan op het gebied van sales, management en business development in diverse sectoren en branches.

Ik heb o.a. 5 jaar leiding gegeven aan een team van 45 man, met een omzetverantwoordelijkheid van 80 miljoen. Tevens heb ik met een aantal collega’s in 1998 een virtueel warenhuis (platform) opgezet, gebruikmakend van de toen nieuwe internetmogelijkheden. Een leerzame periode met veel nieuwe, digitale werkvelden zoals e-commerce, e-marketing, e-payment, backoffice integratie, advisering logistieke leveringstrajecten, inrichting datawarehouse, etc. Na een succesvolle lancering hebben we het platform in 2002 verkocht aan Ahold, die het logischerwijs hernoemde naar Albert.nl.

Persoonlijke noot

In mijn vrije tijd zeil ik graag wedstrijden en rij ik rally’s in klassieke auto’s. Met het rally rijden zijn mijn vrouw en dochter wisselend de navigator. In het weekend klus ik af en toe in ons 130 jaar oude huis. Tip: koop nooit een oud huis, ga er tegenover wonen en geniet van het uitzicht.

Regio:

Het Groene Hart

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

Chris de Groot
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je updates van thexton armstrong de groot ontvangen? Laat jouw gegevens achter. Dit kun je later altijd wijzigen. Wij behandelen jouw gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).