Plan vrijblijvend afspraak

Chris de Groot

Alle ervaringen die ik in mijn leven en werk heb opgedaan, kan ik in het werk bij thexton armstrong inzetten. Ik vind het leuk om die ervaringen te delen met ondernemers met als motto 1 + 1 = 3. De zelfstandigheid maakt dat ik een goede balans heb tussen mijn werk en mijn vrije tijd en familie en vrienden. Een wijze les die ik dus heb geleerd: ik ga ’s ochtends fijn naar de zaak en ’s avonds weer fijn naar huis.

Tip van Chris:

Neem de tijd om uitdagingen van meerdere kanten te bekijken. Praat erover met anderen, win informatie in. Slaap er vervolgens een nachtje over en neem dan de juiste beslissing.”

Ik ben de zoon van een groenteboer en ben daar trots op. Het is mij met de paplepel ingegoten dat je moet werken voor iedere euro. Ik heb de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan op het gebied van sales, management en business development in diverse sectoren en branches. Een hele mooie ervaring waar ik veel heb geleerd is BellBoy (bol.com versie 1.0). Met een aantal ondernemers heb ik in 1999 vanaf niks een virtueel warenhuis opgezet. Een leerzame periode met veel nieuwe, digitale werkvelden zoals e-commerce, e-marketing, e-payment, backoffice integratie, advisering logistieke leveringstrajecten, inrichting datawarehouse, etc. Na een succesvolle lancering, hebben we het platform in 2001 verkocht aan Ahold. Die het logischerwijs hernoemde naar Albert.nl.

Persoonlijke noot

In mijn vrije tijd zeil ik graag wedstrijden en rij ik rally’s in klassieke auto’s. In de boot is onze dochter de stuurvrouw, en met het rally rijden zijn mijn vrouw en dochter wisselend de navigator. In het weekend klus ik af en toe in ons 130 jaar oude huis. Tip: koop nooit een oud huis, ga er tegenover wonen en geniet van het uitzicht.

Regio:

Het Groene Hart

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

Chris de Groot
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je updates van thexton armstrong de groot ontvangen? Laat jouw gegevens achter. Dit kun je later altijd wijzigen. Wij behandelen jouw gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).