Plan vrijblijvend afspraak

Eric Jansen – bedrijfsadviseur

Als bedrijfsadviseur, of liever gezegd bedrijfsmentor, wil ik jou als ondernemer helpen om het beste uit het ondernemerschap te halen.

Ik ben als ondernemer in de rol van management director met alle bedrijfsonderdelen actief bezig geweest, in de verschillende fases van de onderneming. Van bedrijfsverbetering naar verschillende groei fases en uiteindelijke verkoop van het bedrijf.  Na de laatste 5 jaar als COO te hebben gewerkt bij een beursgenoteerde onderneming, wilde ik weer terug naar de omgeving waar m’n hart ligt: het MKB.

Met de methodieken van thexton armstrong ga ik graag met jou als ondernemer aan de slag om je persoonlijke doelen te realiseren en bedrijfsresultaten te verbeteren. Ik ben je vertrouwenspartner en help je waarde toe te voegen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.
Om jou en je onderneming onvoorwaardelijke steun te kunnen bieden, is er vaak sprake van een langdurige samenwerking. Tijdens deze samenwerking kun je niet alleen rekenen op onze expertise, maar bovenal op een luisterend oor en een sparringpartner.

Tip van Eric

Kennis is belangrijk, maar de passie en het enthousiasme waarmee we deze kennis toepassen maakt het verschil.

Persoonlijke noot

Het ondernemen, mijn loyaliteit en integriteit hebben mij mooie relaties opgeleverd met authentieke mensen. Als ik niet met mijn werk bezig ben kijk ik graag met vrienden en/of mijn zoons naar een  mooie pot voetbal, loop ik lekker met de hond op het strand en ga ik graag met het gezin op reis om mooie herinneringen te maken.

Maak tijd om regelmatig naar jezelf, je team en je onderneming te kijken. Ik wil je er graag bij helpen.
Klaar zijn voor de toekomst betekent samen op zoek gaan naar bedrijfsverbetering, bedrijfsgroei of het bedrijf klaar stomen voor verkoop en/of opvolging.

Regio:

Ik ben o.a. actief in de volgende regio’s: Alkmaar, Heerhugowaard, Beemster, Castricum, Heemskerk, Krommenie

bedrijfsadviseur Eric Jansen

bedrijfsadviseur Eric JansenLinkedin Eric Jansen

Heb jij een vraag voor Eric?

Laat je gegevens achter en hij neemt contact met je op! Je kunt je met dit formulier ook inschrijven voor zijn nieuwsbrief door het vakje hieronder aan te vinken.