Plan vrijblijvend afspraak

Koen Berghuis – bedrijfsadviseur

Je hoeft niet alleen te ondernemen. Vraag iemand met kennis van zaken om hulp, dan heb je een partner om mee te sparren. Je raakt geïnspireerd, stelt samen prioriteiten en wint tijd. Dat schept ruimte om meer te bereiken.

In 2011 heb ik gekozen voor het ondernemerschap. Ik was van plan een bedrijf in het MKB over te nemen. De zoektocht naar een geschikte onderneming gaf mij inzicht. Ik heb jaren kennis en ervaring opgedaan in bedrijfsvoering, waarom zou ik die niet inzetten om, als bedrijfsadviseur, andere ondernemers te ondersteunen? Juist vanuit mijn ervaring kan ik ze aanreiken wat ze nodig hebben om persoonlijk én professioneel te groeien.

Tip van Koen:

“Waarom zelf het wiel uitvinden als de expertise beschikbaar is?”

Ik ben ervan overtuigd dat niet één ondernemer zonder team kan. Die overtuiging bracht mij bij thexton armstrong berghuis. Ik combineer mijn eigen bagage als leidinggevende in verandertrajecten, met hun methodieken. Als partner van thexton armstrong spar je met collega’s en word ik gestimuleerd om me te blijven ontwikkelen.

Ik kom bij eerste gesprekken bijna nooit een ondernemer tegen die over een bedrijfsadviseur of bedrijfsmentor heeft nagedacht. Bijna iedere samenwerking begint daarom met een open gesprek. Daarin praten we over pijnpunten, wat er in de weg staat van groei en hoe je jezelf kunt openstellen voor hulp. Vanuit die open basis heb ik met al heel wat ondernemers én hun teams mooie trajecten doorlopen.

Persoonlijke noot

Koen is getrouwd en heeft twee dochters. Koen is een fanatiek schaatser en is bestuurlijk actief in de schaatswereld.

Regio:

Oss

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

bedrijfsadviseur Koen Berghuis

bedrijfsadviseur Koen BerghuisLinkedin Koen Berghuis

Heb jij een vraag voor Koen?

Laat je gegevens achter en hij neemt contact met je op! Je kunt je met dit formulier ook inschrijven voor zijn nieuwsbrief door het vakje hieronder aan te vinken.