Plan vrijblijvend afspraak

Bedrijfsoverdracht

Wanneer draag jij jouw bedrijf over?

Je bedrijf overdragen. Het is een zekerheid die vrijwel elke ondernemer op een bepaald moment gaat meemaken. Voor veel van hen een heel belangrijk moment. Het is vaak je levenswerk dat je met veel bloed, zweet en tranen hebt opgebouwd. Een emotioneel proces en het moment waarop ‘de rest van je leven’ gaat beginnen. Welke ondernemer heeft (veel) ervaring met bedrijfsoverdracht en weet deze belangrijke gebeurtenis goed vorm te geven? thexton armstrong staat klaar om je te helpen en heeft waar nodig de beschikking over een leger aan specialisten. Wij geven het hele proces samen met jou vorm. Samen zoeken we de juiste specialisten en sturen we ze aan vanuit jouw perspectief. En zo kan jij overdragen zoals jij het wil. Met de uitkomsten waar jij gelukkig van wordt.

Stap 1: Kennismaking & oriëntatie

Door met een ervaren adviseur te sparren, die niet direct belang heeft bij het ‘direct’ verkopen van jouw onderneming, krijg je een helder en objectief beeld van een mogelijke verkoop. Zo weet je zeker of en wanneer een bedrijfsoverdracht de juiste stap voor je is.

Stap 2: Overzicht bedrijfsoverdrachttraject

Jouw bedrijf overdragen of verkopen is één van de belangrijkste gebeurtenissen in je ondernemersbestaan. Voor je dit doet, is het belangrijk om jezelf af te vragen waarom, hoe snel, aan wie en voor welke prijs je jouw bedrijf wilt verkopen.

Stap 3: Voorstel

Wanneer we samen een duidelijk beeld van jouw situatie hebben en er een klik is, gaan we verder. Je ontvangt een helder voorstel van ons, waarin we de samenwerking vormgeven. We hebben onze aanpak opgesplitst in twee separate trajecten, waardoor het overzichtelijker is.