Plan vrijblijvend afspraak

Jean Korthals Altes – bedrijfsadviseur

Ik ben bedrijfsadviseur en partner geworden bij thexton armstrong omdat ik MKB-ondernemers graag help om – samen met hun team – meer uit hun onderneming te kunnen halen. Ondernemers onderschatten vaak het potentieel van hun medewerkers waardoor te veel zaken op het bord van de ondernemer blijven liggen (“Laat de onderneming voor je werken”).

Tip van Jean:

“Neem je organisatie mee in hetgeen je wil gaan bereiken en zorg voor een sterke operationele laag. Het team is uiteindelijk bepalend voor het succes.”

Sinds begin 2014 ben ik actief als bedrijfsadviseur en franchisepartner bij thexton armstrong. In de loop der jaren hebben wij een sterk, en in de praktijk bewezen aanbod voor MKB-ondernemers opgebouwd. Ondertussen is door mij gewerkt aan een regionaal netwerk van complementaire dienstverleners. Daarmee ben ik in staat MKB-ondernemers op maat ingerichte en hoogwaardige samenwerking aan te bieden.

Persoonlijke noot

Ik heb van oudsher veel associatie met sport en zie daarin ook veel raakvlakken met MKB: een duidelijke focus, het belang van de teamprestatie, en de toegevoegde waarde van de coach.

Regio:

Rotterdam en Gouda

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

bedrijfsadviseur Jean Korthals Altes

Jean Korthals Altes
Bel: 06 – 55 836 825
[email protected]

bedrijfsadviseur Jean Korthals AltesLinkedin Jean Korthals Altes

Heb jij een vraag voor Jean?

Laat je gegevens achter en hij neemt contact met je op! Je kunt je met dit formulier ook inschrijven voor zijn nieuwsbrief door het vakje hieronder aan te vinken.