Plan vrijblijvend afspraak

Herman Lindemann – bedrijfsadviseur

Als bedrijfsadviseur bij thexton armstrong, combineer ik mijn passie voor verandering, verbetering, verbreding en vernieuwing met mijn uitgebreide ervaring in het managen van ondernemingen. Mijn focus ligt op de menselijke kant van verandertrajecten. Daarbij geloof ik dat het begeleiden van ondernemers essentieel is voor het omarmen van verbeteringen en veranderingen. Met een nadruk op eerlijkheid, resultaatgerichtheid en verbinding, bied ik duidelijke richting en ondersteuning.

Ik haal energie uit het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het vergroten van de winst en het benutten van zakelijke kansen. Mijn benadering hierin is pragmatisch, hands-on en ondernemend, gekenmerkt door energie, ambitie, een eigen-wijze insteek en humor.

Met meer dan 30 jaar ervaring in management- en directiefuncties, in de industrie en consumenten producten, richt ik me nu op het ondersteunen van MKB-ondernemers. Ik geloof in het belang van open communicatie en samenwerking, waarbij ik als bedrijfsadviseur ruimte en vertrouwen bied, maar ook confronteer met eigen gedrag en bijdrage. Door middel van eerlijke gesprekken help ik ondernemers hun dromen en pijnpunten te identificeren en groeibarrières te overwinnen.

Mijn aanpak als bedrijfsadviseur wordt versterkt door de gestructureerde methoden van thexton armstrong, die mij helpen om transparant en professioneel advies te bieden. Mijn eigen ervaring en kennis helpen mij om daarbij effectieve oplossingen aan te reiken.

Samen met mijn collega’s streven we ernaar om ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun dromen en het behalen van betere resultaten. Dit doen we door middel van een gedegen werkwijze en een focus op continue verbetering.

Tips van Herman

Omarm Verandering Actief: Sta open voor verandering door nieuwe benaderingen en strategieën te omarmen. Blijf niet vasthouden aan oude gewoonten die de groei van je bedrijf kunnen belemmeren. Los problemen direct op en ga de uitdagingen aan met creatieve oplossingen die de kern van het probleem aanpakken

Zoek Professioneel Advies: Aarzel niet om hulp te vragen van ervaren mentoren of adviseurs. Samenwerken met experts kan waardevolle inzichten bieden en je helpen obstakels te overwinnen. Dit kan uiteindelijk je bedrijf naar nieuwe hoogten stuwen.

Persoonlijke noot

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig en kun je me vinden op het hockeyveld, wandelpaden, tennisbaan of op de ski’s. Reizen is samen met mijn vrouw onze grote passie, of het nu om verre bestemmingen gaat of Europese ontdekkingen. Dit combineer ik graag met mijn liefde voor toeren met mijn cabrio en klassieke auto’s. Naast mijn avonturen geniet ik ervan om samen te zijn met vrienden en familie in het levendige Bergen op Zoom.

Regio:

Ik ben actief in de volgende regio’s: Roosendaal, Zierikzee, Bergen op Zoom, Goeree-Overflakkee, Moerdijk, Schouwen-Duiveland

Wil je kennismaken met Herman? Lees hier een uitgebreid interview met hem.

bedrijfsadviseur Herman Lindemann

Herman Lindemann
Bel: 06 – 13 141 233
[email protected]

bedrijfsadviseur Herman LindemannLinkedin Herman Lindemann

Heb jij een vraag voor Herman?

Laat je gegevens achter en hij neemt contact met je op! Je kunt je met dit formulier ook inschrijven voor zijn nieuwsbrief door het vakje hieronder aan te vinken.