Plan vrijblijvend afspraak

Onze methode

Wij helpen vakmensen in hun rol als ondernemer

Bij het leiden van een succesvolle onderneming komt veel kijken. Mensen aansturen, functioneringsgesprekken, marketing, sales, financiën, strategieën bepalen. Stuk voor stuk taken die je weghouden van het vakgebied waarmee je ooit voor jezelf bent begonnen. Want ondernemen betekent ook het managen van zaken waar je in eerste instantie niet voor hebt gekozen. Het komt geregeld voor dat een ondernemer worstelt met die verschillende petten, rollen en aandachtsgebieden. Iets wat zelfs zo ver kan gaan dat het plezier, het doel of de droom waar je ooit mee startte op de achtergrond raakt. Wat is er terecht gekomen van jouw doelstellingen die je bij de start van jouw onderneming had? Waar sta je nu?

Onze werkwijze

Wij gaan graag met jou in gesprek tijdens een uitgebreide kennismaking, waar we niet alleen ingaan op de onderneming, maar ook geïnteresseerd zijn in jou als persoon. Met welke dromen en doelen ben je indertijd de onderneming gestart? En lukt het om deze dromen/idealen waar te maken?

Daarna kijken we samen naar de verbeterpunten in jouw onderneming. Het enige dat we van je vragen is tijd vrij te maken en met ons het gesprek aan te gaan.

Onze mentoren helpen je graag met veel passie en enthousiasme, en brengen hun kennis en ervaring bij jou in praktijk om ervoor te zorgen dat je jouw zakelijke en persoonlijke doelstellingen realiseert. Hieronder vind je een overzicht van de diensten van thexton armstrong.

Winstlekkage is

winst uit bestaande bedrijfsactiviteiten die nu weglekt uit de onderneming, uitgedrukt in euro’s.

Uit onderzoek is gebleken dat er binnen 9 van de 10 onderzochte bedrijven winstlekkage optreedt. Het gemiddelde percentage winst dat weglekt bedraagt 8% (uitgedrukt als percentage van de omzet).

Download vandaag nog het winstlekkage onderzoek

BedrijfsVerbetering: het BedrijfsVerbeterPlan

De basis van onze aanpak wordt gevormd door ‘bedrijfsverbetering’ vanuit de winstlekkage-analyse. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat jouw bedrijf al goed loopt. Jouw belangrijkste vraag is: hoe kan ik winstgevend(er) de verdere groei realiseren? Of je wilt – om welke reden dan ook – jouw bedrijf overdragen.

BedrijfsMentoring: het BedrijfsMentorPlan

Wij begrijpen als geen ander dat het hebben van een eigen bedrijf een heel mooie uitdaging is, maar we weten ook dat het soms erg eenzaam is. Wij zijn immers zelf ook ondernemer. Je hebt je zaken goed voor elkaar, met alle ups en downs die daarbij horen. Ondanks dat je verbeter- en ontwikkelingsplannen hebt gemaakt en je jaarbudget netjes uitgewerkt is, heb je regelmatig het gevoel dat jouw bedrijf je gewoonweg “inhaalt”.

BedrijfsOverdracht: het BedrijfsOverdrachtPlan

Je bedrijf overdragen. Het is een zekerheid die vrijwel elke ondernemer op een bepaald moment gaat meemaken. Voor veel van hen een heel belangrijk moment. Het is vaak je levenswerk dat je met veel bloed, zweet en tranen hebt opgebouwd. Een emotioneel proces en het moment waarop ‘de rest van je leven’ gaat beginnen. Welke ondernemer heeft (veel) ervaring hoe deze belangrijke gebeurtenis goed vorm te geven?

Familiebedrijf overnemen: het BedrijfsOpvolgingsPlan

Bedrijfsoverdracht binnen de familie kan zeker succesvol zijn, mits je er de tijd voor neemt en de juiste mensen inzet om je hierbij te begeleiden. Samen zorgen we ervoor dat jouw opvolger zelfverzekerd aan de slag gaat na de overdracht. Jij als trotse overdrager kunt vanaf de zijlijn meekijken, nog deels meewerken of gewoon lekker gaan genieten van nieuwe avonturen.