Plan vrijblijvend afspraak

Rob Bontje – bedrijfsadviseur

Ik ben mijn carrière gestart na een traineeship bij een bank. Als adviseur bedrijfsinformatie heb ik veel bedrijven van binnen gezien. Uiteindelijk ben ik doorgestroomd in de sales en marketing om vervolgens in New York enkele jaren als managing director te werken. Terug in Nederland was ik als commercieel directeur verantwoordelijk voor een grote verkooporganisatie van honderd jonge professionals in de zakelijke dienstverlening. Na vijftien jaar loondienst heb ik het roer omgegooid en geïnvesteerd in een franchiseconcept om dat verder uit te bouwen.

Tip van Rob:

“De juiste doelen stellen is slechts een eerste stap. Pas als de hele organisatie hiervan doordrongen is, worden de prachtigste resultaten geboekt.”

Met ruime ervaring in marketing & sales, verandermanagement, inkoop en operationeel management begeleid ik nu als bedrijfsadviseur ondernemers én hun MKB-bedrijf. Ik heb vaak gezien dat ondernemers geleefd worden door hun bedrijf. Zij maken lange dagen, hebben onvoldoende zicht op de winstgevendheid en schuiven belangrijke, strategische beslissingen onnodig lang voor zich uit. Ik heb me aangesloten als bedrijfsadviseur bij thexton armstrong omdat ik, met de beproefde methodiek, over alle vaardigheden en tools beschik om ondernemers te begeleiden meer uit hun bedrijf te halen. Dat geldt voor de korte, maar zeker voor ook de langere termijn. En daarom is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan de persoonlijke doelstellingen van de ondernemer.

Persoonlijke noot

Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon. Naast sport is reizen mijn grootste passie. Ik reis het liefste naar voor mij nieuwe gebieden waar geen sprake is van massatoerisme.

Regio:

Rijswijk en Delft en Bleiswijk

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

bedrijfsadviseur Rob Bontje

bedrijfsadviseur Rob BontjeLinkedin Rob Bontje

Heb jij een vraag voor Rob?

Laat je gegevens achter en hij neemt contact met je op! Je kunt je met dit formulier ook inschrijven voor zijn nieuwsbrief door het vakje hieronder aan te vinken.