Plan vrijblijvend afspraak

Paul Farmer

Al tijdens mijn eerste contact met thexton armstrong in 2011 realiseerde ik dat deze formule precies was wat ik zocht voor mijn MKB-doelgroep. De waardepropositie om winstlekkage in een bedrijf te identificeren en te gebruiken als financiering voor een bedrijfsverbeteringsprogramma, is de ultieme win-win relatie tussen adviseur en ondernemer.

Tip van Paul:

“Veel ondernemers vinden het moeilijk om hulp te vragen. Als ik mijn huis wil verbouwen dan schakel ik een timmerman in, een expert in zijn vak. Voor mij is het dan ook niet anders als de timmerman mij vraagt – een expert in bedrijfsvoering – om hem te ondersteunen in zijn ondernemerschap. Net zoals timmeren een vak is, is ondernemen dat ook, en ondernemen kan je ook leren.”

Zo kwam ik in contact met een ondernemer met een winstlekkage van meer dan 10% van zijn jaaromzet. Voordat wij begonnen aan het programma vroeg hij; “Stel je eens voor Paul, dat je deze som geld niet terug kan halen, wat dan?”, ik antwoorde: “Dat gaat niet gebeuren. Vanaf nu zitten wij elke week samen en bespreken we welke acties, hoeveel winstlekkage terughalen. Als een actie niet werkt dan stoppen we, en starten we met een actie die wel werkt”. Aan het eind van het jaar was de ondernemer zeer tevreden met een return van 400% op zijn investering in mij, een resultaat die wij samen wisten te realiseren.

Persoonlijke noot

Als ik niet werk sta ik graag in de keuken, ga ik er met mijn vrouw op uit, of sleutel ik aan mijn zelfgebouwde hobby auto.

Regio:

Amsterdam Zuidoost/Utrecht Noord

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

Paul Farmer
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je updates van thexton armstrong farmer ontvangen? Laat jouw gegevens achter. Dit kun je later altijd wijzigen. Wij behandelen jouw gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).