Plan vrijblijvend afspraak

Tijnis Verhoeff – bedrijfsadviseur

Door mij als bedrijfsadviseur aan te sluiten bij thexton armstrong kan ik meer van waarde zijn voor ondernemers en hun medewerkers. Dat komt door de bewezen aanpak van thexton armstrong in combinatie met mijn eigen kennis en ervaring. Daarnaast heb ik meer dan 25 collega bedrijfsmentoren die mijn klanten en mij kunnen helpen als wij het zelf niet weten.

In het ondernemerschap gaat het er om kansen te zien en die te grijpen. Om te scoren moet je zowel op de juiste plek staan, als de bal erin schieten. Het hele spel winnen lukt je niet in je eentje. Net als in het voetbal heb je ook in je onderneming medespelers nodig die de juiste voorzet geven.

Tip van Tijnis:

“Neem de tijd voor de zaken die echt belangrijk zijn.”

Directeur van een kleine onderneming zijn is één van de moeilijkste taken ter wereld. Je moet namelijk alles kunnen. Dat kan ik niet en dat kunnen er maar weinig. Maar keer op keer blijken er weer oplossingen mogelijk waardoor het wel leuk kan worden als ondernemer en goed werkt voor zowel onderneming en medewerkers. Die oplossingen zoeken we samen, de ondernemer, zijn medewerkers én de bedrijfsadviseur. Dat samen zoeken en inpassen geeft mij veel voldoening.

Persoonlijke noot

Ik ben getrouwd en heb drie zoons. Met ons vijven delen we de passie voor schaatsen. Ik word erg gelukkig als we met z’n allen een tocht op natuurijs maken.

Regio:

Arnhem, Oosterbeek, Eerbeek, Duiven, Zevenaar, Dieren en Tiel

 

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

bedrijfsadviseur Tijnis Verhoeff

Tijnis Verhoeff
 Bel: 06 – 22 803 986
[email protected]

bedrijfsadviseur Tijnis VerhoeffLinkedin Tijnis Verhoeff

Heb jij een vraag voor Tijnis?

Laat je gegevens achter en hij neemt contact met je op! Je kunt je met dit formulier ook inschrijven voor zijn nieuwsbrief door het vakje hieronder aan te vinken.