Plan vrijblijvend afspraak

Nieuws

Jubileum – Michiel van de Watering 10 jaar verbonden aan thexton armstrong

jubileum bedrijfadviseur Michiel van de Watering
jubileum bedrijfadviseur Michiel van de Watering

Michiel van de Watering is 10 jaar verbonden aan thexton armstrong. We zijn enorm trots op alweer de derde jubilaris van dit jaar. Na Paul Farmer en Tijnis Verhoeff was het nu de beurt aan Michiel van de Watering om de felicitaties in ontvangst te nemen. Tijdens de kwartaalmeeting, waarbij bijna alle collega bedrijfsmentoren aanwezig waren, overhandigde Benny Schulte namens thexton armstrong nederland een grote bos bloemen en het inmiddels bekende beeldje met de vele betekenissen, overhandigd als symbool van onze samenwerking.

Michiel, dankjewel voor de prettige samenwerking en in het bijzonder jouw bijdrages aan de marketing en communicatie commissie. Mede dankzij jouw professionele kijk op de zaken kunnen wij ons als organisatie blijven ontwikkelen. Op naar de volgende 10 jaar!

Op ons verzoek heeft Michiel een aantal vragen beantwoord:

Heb je een mooie herinnering aan een bijzondere klant?

Ik heb maar liefst drie mooie voorbeelden die allemaal gaan over “Persoonlijke visies”:
1) Een aannemer was verrast dat we het eerst over zijn persoonlijke visie gingen hebben, maar vond dat achteraf wel heel erg waardevol en hij gebruikt het inderdaad als motivator om de juiste focus te houden.

2) Een ICT ondernemer kwam bij mij ‘klagen’ omdat hij al ruim binnen de 3 tot 5 jaar zijn droomauto kocht en zijn bedrijf verkocht.

3) Een hoogzwangere vrouw van de ondernemer was aanwezig bij het bespreken van de winstlekkage sessie en had als belangrijkste eis dat de ondernemer meer écht aanwezig was. Een paar weken na de bevalling kwam ik haar tegen en ze verzuchtte hoe fijn het was dat hij vaker op normale tijden thuis was zonder laptop en mobiele telefoon

Wat mij verder opvalt onder de noemer “Winstgevendheid”:
Ondernemers vinden het wel eens ongemakkelijk om de winstdoelstelling, die ze hadden bij de verkoop van hun producten en/of diensten, te vergelijken met de werkelijke winst wanneer de klant alles betaald heeft. Zeker als de winstdoelstelling bij lange na niet gehaald is, is het niet fijn om daar bij stil te staan om van te leren; volgende opdrachten beter calculeren en/of beter uitvoeren.

Welke inzichten heeft thexton armstrong jou gebracht?

Dat echte vakmensen soms zo geleefd worden, dat ze niet meer toekomen aan het realiseren van de doelen die ze hadden toen ze ondernemer werden.

Voor mij zelf betekent de samenwerking in de franchise dat ik mijn werk steeds kan verbeteren door de overleggen met andere thexton armstrong mentoren. Ze weten de route die ik met mijn klanten loop of gelopen heb en stellen relevante vragen passend bij onze aanpak.

Wat betekent het beeldje voor jou?

Het beeldje is heel typerend voor het werk dat ik doe. Ik ben degene die de ladder vasthoud en de vakman of -vrouw helpt, zich te ontwikkelen tot een nog betere ondernemer. De hellingshoek wordt bepaald door de ambitie en de capaciteit en op den duur vervang ik mijzelf door het team van deze ondernemer, zodat de ladder nooit meer wegglijdt of omvalt.