Plan vrijblijvend afspraak

Jacques Suijdendorp

Na de verkoop van mijn bedrijf ben ik mij gaan oriënteren op een club mensen die hun klant centraal zetten, het leuk vinden om te helpen en die begrijpen hoe het is om zelf aan het roer te staan. In goede en slechte tijden. Daarnaast ben ik wars van luchtfietserij (gebeurt al genoeg in de wereld). Ik vond bij thexton armstrong collega’s, een uitgewerkte en bewezen methodiek waarbij het mogelijke resultaat al op voorhand bekend is.

Vaak zit het grote geluk in de kleine dingen. Ik presenteer de persoonlijk visie van de ondernemer zoveel mogelijk aan de ondernemer en zijn of haar partner. Hoe mooi is het als dan diens partner naar je toekomt en aangeeft dat ze zo blij is met inhoud van de PV van haar man en dat ze nu veel beter begrijpt wat er speelt. “Hij heeft mij vaak niet bijgepraat vanuit schaamte, nu praten we over de zaak. En dat is voor ons allebei heel fijn”.

Tip van Jacques:

“Stel doelen. Eerst voor jezelf en daarna voor het bedrijf. Weet waarvoor je ‘het’ doet.”

Ik weet en begrijp goed dat het toelaten van een mentor geen “normale” zaak is. In mijn tijd heb ik ook mijn deur nooit opengezet.  Waarom niet? Onnodig, een nederlaag, duur etc. Daarmee heb ik mijzelf en mijn mensen tekortgedaan. Mijn geschiedenis kan ik nu gebruiken om anderen te helpen. En als je dan te horen krijgt van een mede-onde`rnemer dat de keuze om zich open te stellen de beste keuze ooit was, dan ben ik daar zo trots op. Niet op mijzelf, maar op mijn klant.

Persoonlijke noot

Ik woon in Veldhoven met Carolien en met Floris en Sophie onze studerende kids. We fietsen veel, sporten regelmatig en karren met onze camper naar veel mooie plekjes in Europa. Lang in Maastricht gewoond als randstedeling. Jaren in de reclame en marketingwereld gewerkt.  Als (mede-)eigenaar of op een plek waar ik aan de knoppen mocht draaien. Een tevreden man met een missie. Dus nog niet klaar…. Ga je mee?

Regio:

Eindhoven/Helmond

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je updates van thexton armstrong suijdendorp ontvangen? Laat jouw gegevens achter. Dit kun je later altijd wijzigen. Wij behandelen jouw gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).