Plan vrijblijvend afspraak

Nieuws

Herman Lindemann, bedrijfsadviseur in de regio Roosendaal

bedrijfsadviseur Herman Lindemann

bedrijfsadviseur Herman Lindemann

Herman Lindemann, een nuchtere Tukker uit Twente, geniet al jaren van het leven in Bergen op Zoom. Met zijn achtergrond in werktuigbouw en technische bedrijfskunde, werkte Herman zich op tot een ervaren manager bij verschillende industriële bedrijven. Zijn carrière startte in de zware metaalindustrie in Ridderkerk, waarna hij bij grote namen zoals Fujifilm en Ballast Nedam terechtkwam. Als technisch en algemeen directeur optimaliseerde hij bedrijfsprocessen en leidde hij grote teams.

Kortgeleden gaf Herman een nieuwe draai aan zijn carrière. Hij sloot zich aan bij thexton armstrong als een van onze nieuwe adviseurs. Herman kijkt ernaar uit om mkb-ondernemers te helpen bij de ontwikkeling van hun bedrijf. “Dit is een unieke kans om mijn kennis en ervaring in te zetten op een plek waar verbetering en groei centraal staan,” vertelt hij. “Bij thexton armstrong kan ik zowel zelfstandig werken als deel uitmaken van een team gedreven adviseurs. Dat spreekt me enorm aan.”

Regionale focus en expertise

Hermans werkgebied strekt zich uit over de regio’s Roosendaal tot aan Goeree Overflakkee. Hij richt zich daar met name op commerciële, industriële bedrijven. “Mijn expertise ligt in het hele traject van inkoop tot productie en verkoop. Daarbij zoek ik altijd naar creatieve, kosteneffectieve oplossingen.”

Persoonlijke keuzes en professionele groei

Toen Herman zijn vrouw ontmoette bij Fujifilm, besloot hij om ontslag te nemen. “Ik wilde geen belangenconflict” legt hij uit. Uiteindelijk leidde dit besluit tot nieuwe mogelijkheden. Na verschillende directiefuncties werkte hij een jaar als interim-directeur voor een bestaand bedrijf met jonge ondernemers, gespecialiseerd in tenten, podia en tribunes voor evenementen. Daar bracht hij structuur en efficiëntie in een chaotische omgeving.

Nieuwe uitdaging

In de periode daarna vond Herman een nieuwe uitdaging als algemeen directeur bij een toonaangevend metaalbewerkingsbedrijf in Tiel, onderdeel van de Franse Altrad groep. Ambitieus werkte hij daar vijftien jaar met veel plezier. Tot het moment dat hij zich steeds minder op zijn plaats voelde. De Altrad groep werd groter en succesvoller en de strenge hiërarchie binnen het Franse concern drukte een zware stempel op het bedrijf. Herman: “Er werd te veel gefocust op rapportages en verantwoording, en minder op ondernemerschap. Daarom besloot ik om mijn eigen pad te kiezen.” Dat eigen pad bracht hem bij thexton armstrong. Hij kijkt ernaar uit om andere bedrijven te helpen groeien. “Ik vind het mooi dat we echt diep ingaan op het verbeteren van processen en het duurzaam groeien van organisaties.”

Privé en ambitie

Privé houdt Herman van reizen, sport en cabrio rijden. “Mijn droom is om te kunnen blijven reizen. Mijn vrouw en ik wisselen jaarlijks tussen een Europese bestemming en een verre reis.”

In zijn nieuwe rol bij thexton armstrong wil hij graag de ‘go to’ adviseur worden voor ondernemers die enthousiast hun bedrijf willen verbeteren of een eigen bedrijf willen starten. “Ik voel me thuis in een eerlijke, betrokken en zakelijke omgeving en heb een praktische, gedreven en humoristische aanpak. Ik kijk ernaar uit om als adviseur echt impact te maken!”

Vrijblijvend adviesgesprek?
Wil jij vrijblijvend in gesprek met Herman? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel Herman op 06 – 13 141 233.