Plan vrijblijvend afspraak

Nieuws

Jubileum – Anton Erich 10 jaar verbonden aan thexton armstrong

jubileum Anton Erich
jubileum Anton Erich

Het is alweer 10 jaar geleden dat Anton Erich partner is geworden bij thexton armstrong.

In zijn regio, Ijsselstreek – Groot Salland, is hij sindsdien actief als bedrijfsmentor en bedrijfsadviseur. Na een aantal jaren kwam daar een collega bij, Jan-Harmen de Goeijen. Samen zijn zij het aanspreekpunt voor MKB-ondernemers in de gehele regio.

Bij thexton armstrong is Anton een enorm gewaardeerde collega. Zijn inbreng bij onze meetings, zijn deelname aan de franchiseraad, maar vooral zijn positieve, optimistische en rustige uitstraling dragen bij aan zijn populariteit bij de collega’s.

Voor zijn klanten is dat niet anders, zoals bijvoorbeeld blijkt uit deze video waarin een klant vertelt wat zijn eigen bedrijfsmentor, Anton, voor hem betekent.

Anton, gefeliciteerd met dit jubileum en dankjewel voor deze mooie jaren, wij hopen onze samenwerking nog lang te mogen voortzetten!

Wij hebben Anton gevraagd om iets over zijn werk te vertellen:

“Ik merk bij veel ondernemers dat ze het fijn vinden om met iemand te kunnen sparren, die van buitenaf met een andere blik naar hun bedrijf kijkt. Ondernemers opereren vaak in de waan van de dag en als ze kiezen voor een samenwerking met mij dan krijg ik vaak als antwoord dat ze dan “gedwongen” worden om aan hun bedrijf te werken samen met hun team van medewerkers. 

Sinds mijn tijd bij thexton armstrong vind ik het een voorrecht om met diverse MKB-ondernemers samen te werken. Het MKB is belangrijk voor onze economie; het is een echte banenmotor. Voor mij betekent het veel als ik een positieve bijdrage kan leveren aan de werkgelegenheid in het MKB.”

jubileum Anton ErichOm dit jubileum te vieren ontving Anton, zoals al onze jubilarissen, een beeldje. Wij vragen alle jubilarissen wat dit beeldje voor hen betekent:

“Het beeldje dat ik gekregen heb symboliseert denk ik heel goed hoe wij ondernemers en hun medewerkers helpen bij hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.”

Wil je meer lezen over Anton, wil je hem feliciteren met zijn jubileum, of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek met hem inplannen? Kijk dan op de pagina over Anton als bedrijfsadviseur, of klik hier voor het contactformulier.