Plan vrijblijvend afspraak

Nieuws

Jubileum – Tijnis Verhoeff 10 jaar verbonden aan thexton armstrong

jubileum Tijnis Verhoeff
Tijnis Verhoeff jubileum

Ook deze zomer hebben we een jubileum te vieren. Tijnis Verhoeff is 10 jaar verbonden aan thexton armstrong. Dit feestje werd in kleine kring gevierd tijdens de maandelijkse thexton armstrong nederland teamvergadering. Ook Coen Vleesenbeek, die destijds aan de wieg stond van de toetreding van Tijnis tot thexton armstrong, was hierbij aanwezig. Hij overhandigde Tijnis een beeldje waarmee hij zijn waardering en dank uitspreekt voor de positieve bijdrage van Tijnis aan ons team. Uiteraard waren er ook bloemen en er was taart.

Tijnis is inmiddels niet alleen een zeer gewaardeerde bedrijfsmentor, maar vormt ook samen met Benny Schulte de directie van thexton armstrong nederland.

Tijnis,  dankjewel en op naar de volgende 10 jaar!

 

 

Op ons verzoek heeft Tijnis een aantal vragen beantwoord:

Heb je een mooie herinnering aan een bijzondere klant?

Met een klant was er een uitdagend beeld neergezet waar hij persoonlijk en zakelijk over 5 jaar wilde staan. (Zijn persoonlijke Visie). Toen we bijna 5 jaar later  gezamenlijk diverse trajecten hadden gedaan vierden we dat met een etentje. Samen aan tafel namen we de afgelopen periode door, en uit zichzelf  verwees hij naar de doelen die we hadden opgeschreven. Hij concludeerde dat we daarvan 90% hadden gerealiseerd. Wat een mooi resultaat!

Welke inzichten heeft thexton armstrong jou gebracht?

Neem niets aan en vraag altijd na, oftewel ANNA (Altijd Navragen, Nooit Aannemen). Ik heb in de afgelopen 10 jaar regelmatig nog de fout gemaakt om iets aan te nemen. Je kunt niet vaak genoeg navragen en controleren of iets daadwerkelijk zo is, of dat het zo is omdat jij denkt dat het zo is.

Wat betekent het beeldje voor jou?

Het beeldje heeft twee belangrijke onderdelen: er zijn twee personen en er is één trap. De twee personen staan boven aan de trap. Dat de twee personen daar samen staan symboliseert het samenwerken wat we bij thexton armstrong doen met onze klanten. Het feit dat deze twee personen bovenaan de trap staan betekent dat we samen een weg af leggen, samen om de ondernemer en zijn onderneming te laten groeien.