Plan vrijblijvend afspraak

Nieuws

Jubileum – Paul Farmer 10 jaar verbonden aan thexton armstrong

jubileum Paul Farmer

Dit jaar vieren we het 10-jarig jubileum van Paul Farmer. Hij is 10 jaar verbonden aan thexton armstrong. Tijdens onze kwartaalmeeting eind maart hebben we daar uitgebreid bij stil gestaan. Namens thexton armstrong nederland ontving Paul een mooie bos bloemen en een beeldje. Met dit beeldje willen wij Paul bedanken voor zijn positieve bijdrage aan de ontwikkeling van thexton armstrong. Dit beeldje symboliseert de wederzijdse support die wij als partners bij thexton armstrong aan elkaar verlenen.

Paul, dankjewel en wij hopen op nog vele mooie succesvolle jaren samen!

Op ons verzoek heeft Paul een aantal vragen beantwoord:

Heb je een mooie herinnering aan een bijzondere klant?

Na een jaar samenwerking met een klant zei hij:

“Toen wij waren begonnen en al die ambitieuze doelstellingen voor het jaar maakten, heb ik jou soms echt voor gek verklaard” zegt hij. “Maar dit resultaat ligt ver boven alle verwachtingen!”

Welke inzichten heeft thexton armstrong jou gebracht?

Dit heeft mij veel inzicht gegeven in de waarde die onze Persoonlijke Visie creëert voor klanten. Als je die visie niet hebt, compleet met alle doelstellingen, dan kan je die ook nooit behalen! Oscar Hammerstein II heeft dit mooi verwoord “Als je geen droom hebt, hoe ga je een droom dan waar maken?”

Wat betekent het beeldje voor jou?

Het beeldje heeft twee personages, één klimt op de ladder en de andere houdt de ladder stevig vast. De afgelopen 10 jaar stond ik ook soms op de ladder en kreeg ik ondersteuning van franchisegevers en collega’s aan de andere kant. Hartelijk dank hiervoor.