Plan vrijblijvend afspraak

Nieuws

Jubileum – Jean Korthals Altes 10 jaar verbonden aan thexton armstrong

Jean Korthals Altes jubileum
Jean Korthals Altes jubileum

Dit jaar is het inmiddels al weer 10 jaar geleden dat Jean Korthals Altes zich aansloot bij thexton armstrong. Wij zijn trots om alweer een jubilaris in het zonnetje te kunnen zetten! Maar bovenal zijn wij blij met Jean als collega. Zijn inbreng binnen onze firma wordt enorm gewaardeerd, wij hopen nog vele jaren met hem te mogen samenwerken!

Ter gelegenheid van dit jubileum vertelt Jean wat hem in deze 10 jaar het meest is bijgebleven.

Jean: In 10 jaar thexton armstrong is mij vooral opgevallen dat MKB ondernemers  meer uit hun onderneming zouden kunnen halen door voor meer samenwerking te kiezen.

Als ik terugkijk op de afgelopen 10 jaar, dan kan ik concluderen dat ik kennis heb mogen maken met heel veel hardwerkende en enthousiaste MKB-ondernemers.

Het viel mij echter ook op dat deze ondernemers hun onderneming regelmatig te kort doen door te veel alleen te willen doen.

Graag deel ik daarom 3 tips voor MKB ondernemers om meer uit hun bedrijf te halen:

1) Je hoeft niet alles zelf te doen, delegeer taken binnen je organisatie aan je medewerkers. Zo kun je het ontwikkelingspotentieel van je medewerkers optimaal benutten. Dit geeft ook positieve effecten op het gebied van interne samenwerking en het kan een hechtere teamvorming opleveren.

2) Zoek, binnen de bedrijfskolom of op horizontaal niveau, een hechte samenwerking op met andere ondernemers. Partnerships met andere ondernemingen leveren aan beide zijden heel vaak zichtbare resultaten op en verhogen daarmee het continuïteitsperspectief van de onderneming.

3) Laat eens een mentor of onafhankelijke bedrijfsadviseur meekijken. In het MKB blijkt het voor veel ondernemers een drempel om externe hulp in te schakelen. Maar zeker wanneer je er als ondernemer (bijna) alleen voor staat kan een mentor significante toegevoegde waarde leveren. Een goede mentor heeft altijd maar één doel: wij zorgen dat jij, als ondernemer, slaagt in het realiseren van je missie.