Plan vrijblijvend afspraak

Nieuws

Jubileum – Koen Berghuis 10 jaar verbonden aan thexton armstrong

koen berghuis jubileum
bedrijfsadviseur-koen-berghuis-viert-jubileum

Het is dit jaar 10 jaar geleden dat Koen Berghuis zich aansloot bij thexton armstrong als bedrijfsmentor/bedrijfsadviseur. In deze rol heeft hij de afgelopen jaren veel verschillende ondernemers ondersteund. Dat dit gewaardeerd wordt, bewijzen de mooie lovende woorden van een aantal van zijn klanten:

“Op een respectvolle manier stelt hij kritische vragen over de onderneming en houdt hij je een spiegel voor, waardoor je aan het denken wordt gezet.”

“Samen met Koen Berghuis van thexton armstrong heb ik geleerd dat ik meer kan bereiken door minder te doen.”

“Echter legde Koen precies bloot waar de pijn zat om verder te groeien en zo is het balletje gaan rollen.”

“De methodiek die thexton armstrong hanteert om een bedrijf meer inzicht te geven in winstlekkages is heel verhelderend en soms ook confronterend.”

“Maar vooral vanwege Koen’s expertise als ‘bedrijvendokter’. Door het stellen van een uitgebreide serie gerichte vragen, wist Koen onze manier van ondernemen met alle sterke én zwakke kanten goed in kaart te brengen.”

Mooier kunnen we het niet verwoorden. Koen is een zeer gewaardeerde collega, en wij hopen nog vele jaren met hem te mogen samenwerken. Van harte gefeliciteerd met dit jubileum!

Op ons verzoek heeft Koen een aantal vragen beantwoord:

Heb je een mooie herinnering aan een bijzondere klant?

Dat je als team met elkaar tot de conclusie komt dat je, je bestaande product waar je nog wel geld mee verdient, los moet laten om ruimte te maken voor een nieuwe ontwikkeling. Een paar jaar later is te zien dat dit een cruciale stap is geweest in de ontwikkeling van het bedrijf. Als dit niet was gebeurd was het bedrijf waarschijnlijk met hun product links en rechts door de concurrentie ingehaald.

Welke inzichten heeft thexton armstrong jou gebracht?

Ik heb veel beter leren luisteren en daarmee vaardiger geworden in het verplaatsen in de wereld van de ondernemer en zijn team, zodat je veel beter de ondersteuning kon geven die nodig is om de ondernemer en zijn team te laten groeien.

Wat betekent het beeldje voor jou?

Het beeldje heeft twee perspectieven: je kan op de ladder staan en je kan de ladder ondersteunen. Beide heb ik in de afgelopen 10 jaar mogen ervaren. In het begin vooral de ondersteuning van Coen, om je draai te vinden als bedrijfsmentor, MKB was voor mij bij de start een nieuwe wereld waar ik geen ervaring in had. Later steeds meer in de rol van het ondersteunen van de ladder zodat de ondernemer kon groeien in zijn professionaliteit als leider van zijn onderneming.