Plan vrijblijvend afspraak

Nieuws

thexton armstrong onderstreept succes van formule met tienjarig bestaan in Nederland

thexton armstrong bestaat tien jaar in Nederland. Een mooie mijlpaal waar we trots op zijn. Het onderstreept in onze ogen ook het succes van onze praktische en resultaatgerichte aanpak, waarmee we vakmensen bijstaan in hun rol als ondernemer.

Als MKB-ondernemer komt er veel op je af. De uitdagingen waar je tegenaan loopt maken het ondernemen knap lastig. “MKB-ondernemer zijn is zo’n beetje het moeilijkste dat er is”, stelt Tijnis Verhoeff, sinds enkele maanden mede-eigenaar van thexton armstrong in Nederland. Als MKB-ondernemer moet je namelijk alles kunnen. Je moet vakman zijn, maar daarnaast heb je ook tien of twintig man personeel te managen. En je moet kennis en ervaring hebben van alle andere belangrijke zaken zoals marketing, verkoop, financiën, prijs- en kostenbeleid.

Ondernemer

Waar grote ondernemingen hiervoor gespecialiseerde afdelingen hebben of externe consultants inhuren, staat de MKB-ondernemer er vaak alleen voor. En hoewel niet élke vakman een geboren ondernemer is, kun je het wél leren – mits je ervoor openstaat. Met behulp van de juiste monitoring, sturing en borging van bedrijfsprocessen kan een ondernemer met gedegen ondersteuning zijn doelen bereiken, uitdagingen aangaan, zijn bedrijf efficiënter leiden én groeien als mens en professional.

 Zo kan bijna elke MKB-ondernemer wel een steuntje in de rug gebruiken op een van de vlakken waar de kennis of kunde ontbreekt. Van timmermannen tot bouwfirma’s en van schoonmaakbedrijven tot ICT’ers. Tijnis: “99 van de 100 mensen kunnen niet alles. De ene MKB-ondernemer blinkt uit in marketing, maar is bijvoorbeeld minder goed in debiteurenbeleid. De ander heeft weer behoefte aan hulp op een ander vlak.”

Daar waar de expertise ontbreekt, reikt thexton armstrong de helpende hand. Wij hebben een branche-onafhankelijke aanpak ontwikkeld die jou, los van je huidige situatie, in staat stelt je onderneming naar een volgend niveau te ontwikkelen. De afgelopen tien jaar hebben wij zo vele ondernemers en ondernemingen in Nederland en België kunnen helpen met bedrijfsverbetering, -groei en -overdracht.

Praktische en resultaatgerichte aanpak

“Dat doen we met een praktische en resultaatgerichte aanpak, die zich de afgelopen tien jaar heeft bewezen”, zegt Benny Schulte, die zich net als Tijnis Verhoeff van franchisenemer opwerkte tot mede-eigenaar. “Dankzij de uiteenlopende expertise in ons team van 25 franchisenemers, kunnen we elke MKB-ondernemer helpen zijn of haar doelen te verwezenlijken.”

Heb jij ook wel eens behoefte om te spreken met een ervaringsdeskundige en vertrouwenspartner die jou kan helpen je onderneming naar dat volgende niveau te krijgen? En wil je naast een kundig vakman ook een goede ondernemer zijn? Dan kan thexton armstrong je daarbij helpen, te beginnen met een vrijblijvende afspraak.