Plan vrijblijvend afspraak

Anton Erich – bedrijfsadviseur

Ik heb mij in 2013 aangesloten als partner en bedrijfsadviseur bij thexton armstrong. Ik ben erg gesteld op mijn vrijheid en destijds stelde ik mij weleens de vraag “wat nu als ik mijn vrijheid kan combineren met een integrale adviesrol bij ondernemers?” In de afgelopen decennia ben ik nauw betrokken geweest bij belangrijke ontwikkelingen in het MKB, zoals (groei) strategieën met scenarioanalyses, bedrijfsoverdracht en ondernemers begeleiden die in zwaar weer verkeren.

Het brengt mij ontzettend veel voldoening als ik een ondernemer en zijn onderneming kan helpen zijn/haar droom te realiseren. Ik zie in de praktijk dat veel ondernemers hele goede vakmensen zijn, en dat ze daardoor nog wel eens zoekende zijn hoe ze op een prettige manier de juiste puzzelstukjes kunnen leggen. Het vinden van de juiste balans tussen privé en zakelijk speelt bij die vraag ook een belangrijke rol.

Tip van Anton:

“Jij hoeft het als ondernemer niet allemaal zelf te doen. Ik heb zeer succesvolle ondernemers ontmoet en wat mij dan telkens opvalt, is dat zij een team van externe adviseurs hebben die hen ondersteunt, scherp houdt en ook de spiegel kan voorhouden.”

Na al die jaren heb ik geleerd dat ik ondernemers niet moet overtuigen wat ik voor hen als bedrijfsadviseur kan betekenen. Ik kom het beste tot mijn recht als ondernemers zichzélf overtuigen dat een samenwerking met mij hen verder kan helpen in het realiseren van hun droom.

Persoonlijke noot:

Door toe treden tot thexton armstrong heb ik voldoende tijd voor mijn hobby’s hardlopen, schaatsen en mooie canicross-routes rennen met mijn witte herder Saar. 

Regio:

RijssenAlmeloGoorBorneNijverdalIjsselstreekWest-TwenteRaalteDeventerZutphenLochemZwolle

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

bedrijfsadviseur anton erich

bedrijfsadviseur Anton ErichLinkedin Anton Erich

Heb jij een vraag voor Anton?

Laat je gegevens achter en hij neemt contact met je op! Je kunt je met dit formulier ook inschrijven voor zijn nieuwsbrief door het vakje hieronder aan te vinken.