Plan vrijblijvend afspraak

Hilversum/Utrecht

Welkom bij thexton armstrong

thexton armstrong is een MKB-adviesbureau, dat vakmensen helpt om het beste uit het ondernemerschap en zichzelf te halen. Dit gebeurt door persoonlijke doelen te realiseren en bedrijfsresultaten te verbeteren.

De thexton armstrong mentoren staan als vertrouwenspartner naast jou als ondernemer. Ondernemers helpen om waarde toe te voegen, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak – dát is wat wij willen. Dat doen we zowel vanuit onze ervaring in het bedrijfsleven als volgens de beproefde methodiek van thexton armstrong. Zo gaan we als mentor met jou en je team aan de slag. We willen ondernemers helpen groeien en bieden onvoorwaardelijke steun in die groei en ontwikkeling.

Wil jij contact met één van onze bedrijfsmentoren? Voor deze regio kun je contact opnemen met ons hoofdkantoor. Bel 036 – 23 40 185 of vul het contactformulier in. Wij bellen je dan op korte termijn om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Agenda

Donderdag 3 november 2022:

Nationale Overname Dag

12.00 – 18.30 uur

Hotel Houten

Vrijdag 18 november 2022:

Dag van de Ondernemer

Agenda

Donderdag 3 november 2022:

Nationale Overname Dag

12.00 – 18.30 uur

Hotel Houten

Vrijdag 18 november 2022:

Dag van de Ondernemer

Welkom bij thexton armstrong Hilversum/Utrecht

Bij het runnen van een succesvolle onderneming komt veel kijken. Je zult onder andere medewerkers aansturen, functioneringsgesprekken met hen voeren, marketingactiviteiten oppakken, verkoopgesprekken voeren, de financiën bijhouden, diverse strategieën bepalen etc. Stuk voor stuk taken die je weghouden van het vakgebied waarmee je ooit voor jezelf bent begonnen. Want ondernemen betekent ook het managen van zaken waar je in eerste instantie niet voor hebt gekozen. Wij zien vaak dat ondernemers worstelen met die verschillende petten, rollen en aandachtsgebieden. Iets wat zelfs zo ver kan gaan dat het plezier, het doel of de droom waar je ooit mee startte op de achtergrond raakt. Ik, Frans Wakelkamp, ben de bedrijfsmentor voor de regio Hilversum/Utrecht en ik ga met alle plezier het gesprek met jou aan. Mijn contactgegevens tref je aan op deze pagina.