Plan vrijblijvend afspraak

Wil jij ook bedrijfsmentor worden?

Wij zoeken meer bedrijfsmentoren!

Een bedrijfsmentor is iemand die het beste in de ander naar boven haalt, iemand die hem net dat beslissende zetje geeft. Iemand die hem met raad en daad helpt en die je kan vertrouwen. Hij/zij heeft zijn sporen verdiend en weet waar hij/zij over praat. Kan sparren, uitdagen, inzicht bieden. Maar het is bovenal iemand die de ander in zijn waarde laat, zelfvertrouwen geeft, die navigeert op de weg naar persoonlijke groei.

Het profiel

Werk je momenteel op senior-niveau in het bedrijfsleven of de consultancybranche? Ben je zelfstandig bedrijfsadviseur of voer je interim-opdrachten uit? Of heb je een achtergrond als succesvol ondernemer? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe bedrijfsmentor.

Je maakt ondernemingen gezonder en winstgevender en geeft ondernemers weer zicht op het realiseren van hun eigen visie. Als bedrijfsmentor van thexton armstrong maak je door de bewezen methodieken een vliegende start. Dit is het moment om je vleugels uit te slaan.

Waarom bedrijfsmentor worden?

De bedrijfsmentoren van thexton armstrong zetten hun kennis in om ondernemers te helpen hun startmotieven te realiseren. En dat geeft positieve energie! Dat ze daarnaast zelf hun eigen toekomst in de hand hebben, hun eigen werkdagen kunnen bepalen én in hun eigen regio werkzaam kunnen zijn, zijn slechts enkele voordelen die de bedrijfsmentoren van thexton armstrong ervaren.

Als je de kennis hebt om ondernemers op een praktische én menselijke manier te adviseren, en dat combineert met een ondernemersgeest, dan zijn er veel mogelijkheden. En er valt veel voor te zeggen om je aan te sluiten bij een internationale organisatie die werkt met beproefde modellen.

De bedrijfsmentoren van thexton armstrong profiteren van een unieke ondersteuning, die verder gaat dan een keurig opgestelde brochure.

Wil je meer weten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Je ontvangt de link naar een webinar met daarin o.a.:

• aandacht voor onze filosofie en aanpak;

• een kennismaking met hoe wij werken;

• inzicht in de ondersteuning die je krijgt;

• meer over de voordelen van franchisenemer worden;

• informatie over het aansluitingsproces.