Plan vrijblijvend afspraak

Bedrijfsadviseurs van thexton armstrong

Optimaliseer jouw succes als (MKB) ondernemer

Jouw succes is onze prioriteit bij thexton armstrong. Elke ondernemer, groot of klein, komt unieke obstakels tegen. Of het nu gaat om het vergroten van winstgevendheid, het optimaliseren van bedrijfsprocessen of het vinden van de juiste balans tussen werk en privé, wij staan voor je klaar met deskundig advies en praktische oplossingen.

overleg

Welke vraagstukken helpen wij beantwoorden?

Of je nou het overzicht kwijt bent binnen je onderneming, al je tijd verloren gaat aan Excel sheets en juridische stukken of dat je last hebt van bedrijfsblindheid en iemand nodig hebt die je een spiegel voorhoudt. thexton armstrong helpt jou structuur te krijgen, winstlekkage tegen te gaan en doelstellingen te behalen. Hier volgen wat van de vraagstukken waar thexton armstrong jou bij kan helpen.

Strategie en Groei

Het formuleren van persoonlijke doelstellingen en het vertalen daarvan naar zakelijke doelen vormt de basis voor groei. Samen met het team wordt een actieplan opgesteld en in de praktijk gebracht om verbeteringen te verankeren. Het doel is om de onderneming daadwerkelijk naar een hoger niveau te tillen. Het is van essentieel belang dat zowel persoonlijke als zakelijke doelen regelmatig worden geëvalueerd en bijgesteld om duurzame groei te waarborgen.

Bedrijfsoverdracht

Het overdragen van je bedrijf is een cruciaal moment in je ondernemerschap. Het is het moment waarop je levenswerk wordt doorgegeven aan anderen. Een ervaren adviseur kan je helpen om een objectief beeld te krijgen van een mogelijke verkoop. Het is essentieel om je persoonlijke redenen, doelen en visie te overwegen. Als je het bedrijf aan de volgende generatie overdraagt, moeten ook de visies van jou en je opvolger(s) samensmelten. Het is belangrijk om te bepalen of je opvolger de juiste capaciteiten heeft en klaar is voor de verantwoordelijkheid.

Organisatieontwikkeling

Ondanks verbeterplannen en uitgewerkte budgetten, kan het gevoel van achterblijven bij de ontwikkeling van je bedrijf ontstaan. Onze bedrijfsadviseur biedt een gestructureerde aanpak om regelmatig de ontwikkeling van je bedrijf te bespreken en te beoordelen.

Dit omvat niet alleen financiële aspecten, maar ook marketing en persoonlijke doelen. De focus ligt op vooruitkijken en actief werken aan de groei van je bedrijf.

Benieuwd of jij winst misloopt?

Doe de winstlekkage check.

Zij gingen jou voor

JUMA-600

De eigenaar van Juma Solutions, speciaalzaak in reinigingsartikelen, vloog de hele dag van rechts naar links. Na het vaststellen van zijn persoonlijke en zakelijke doelen bleek het dat hij vooral behoefte had aan rust, zodat hij zijn aandacht op de juiste zaken kon richten. Samen met thexton armstrong heeft hij structuur in zijn onderneming aangebracht, waardoor die rust is teruggekeerd. Wat daarbij belangrijk is, is dat hij altijd terug kan vallen op zijn sparringpartner; de bedrijfsadviseur van thexton armstrong. Als vakman begin je enthousiast met je onderneming, maar om stappen te kunnen zetten en je bedrijf te laten groeien heb je een mentor nodig. Die gedachte geeft rust.

LogoFlevoland65plus

Uitzendbureau Flevoland65Plus had een uitdaging: met meerdere goedlopende vestigingen in Nederland was het tijd voor de eigenaar om zijn bedrijf door te ontwikkelen. Hiervoor schakelde hij thexton armstrong in. Het werken met een bedrijfsadviseur heeft hem inzicht gegeven in hoe zijn bedrijven draaien en hoe hij beter kan inspelen op de markt. Door de persoonlijke benadering van thexton armstrong werd er ook gekeken naar de ondernemer zelf. Wat drijft hem? Want als het met de ondernemer goed gaat, dan komt het met zijn bedrijven ook goed.

Klanten aan het woord

Tuxis

Ronald Otto

Rest.nl

Marjon Trouwborst

Bouwbedrijf Wolswinkel

Kees Wolswinkel

Wat kun je verwachten?

Bij alle trajecten die wij begeleiden staat jouw plezier in het ondernemen voorop. Wellicht ben je soms door alle drukte, zorgen en stress vergeten dat dit het allerbelangrijkste is. Wij gaan we jou helpen om het plezier en de passie voor jouw vakgebied te vertalen naar een succesvolle onderneming.

Of dat nou betekent dat jouw bedrijf gaat groeien, dat je jouw onderneming klaar maakt voor een overdracht, of dat je vooral wil bereiken dat je naast heel veel werken ook nog wat tijd overhoudt voor je privéleven. Wat je doel ook is, wij helpen je dat te ontdekken, uit te voeren en te bereiken.

1. Vrijblijvende kennismaking

Is er een klik tussen jou en onze bedrijfsadviseur?

2. Winstlekkage sessie

Bespreking van de bedrijfsonderdelen en invulling winstlekkage portaal.

3. Plan van aanpak

De effectieve route om visie en werkelijkheid bij elkaar te brengen.

4. Vaststellen doelstellingen

Het vaststellen van concrete doelen. Zowel zakelijk als privé.

5. Actieplan ontwikkelen

Het opnieuw indelen van verantwoordelijkheden om doelstellingen te behalen.

6. Uitvoering en ondersteuning

Onze bedrijfsadviseur helpt de verbeteringen in je onderneming te verankeren.

Contactformulier

Het kennismakingsgesprek en de winstlekkage sessie*, de eerste twee adviesgesprekken, zijn vrijblijvend en kosteloos.

*Als het bedrag uit de winstlekkage sessie niet minimaal twee tot drie keer zo hoog is als de investering in het eerste jaar, gaan we niet van start.