Plan vrijblijvend afspraak

Groot Amsterdam

Welkom bij thexton armstrong

thexton armstrong is een MKB-adviesbureau, dat vakmensen helpt om het beste uit het ondernemerschap en zichzelf te halen. Dit gebeurt door persoonlijke doelen te realiseren en bedrijfsresultaten te verbeteren.

De thexton armstrong mentoren staan als vertrouwenspartner naast jou als ondernemer. Ondernemers helpen om waarde toe te voegen, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak – dát is wat wij willen. Dat doen we zowel vanuit onze ervaring in het bedrijfsleven als volgens de beproefde methodiek van thexton armstrong. Zo gaan we als mentor met jou en je team aan de slag. We willen ondernemers helpen groeien en bieden onvoorwaardelijke steun in die groei en ontwikkeling.

Wil jij contact met één van onze bedrijfsmentoren? Voor deze regio kun je contact opnemen met ons hoofdkantoor. Bel 036 – 23 40 185 of vul het contactformulier in. Wij bellen je dan op korte termijn om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Agenda

Maandag 13 november t/m vrijdag 17 november 2023:

Week van de Winstlekkage

Vrijdag 17 november 2023:

Dag van de Ondernemer

Agenda

Maandag 13 november t/m vrijdag 17 november 2023:

Week van de Winstlekkage

Vrijdag 17 november 2023:

Dag van de Ondernemer

Welkom bij thexton armstrong Groot Amsterdam

Bij het runnen van een succesvolle onderneming komt veel kijken. Je zult onder andere medewerkers aansturen, functioneringsgesprekken met hen voeren, marketingactiviteiten oppakken, verkoopgesprekken voeren, de financiën bijhouden, diverse strategieën bepalen etc. Stuk voor stuk taken die je weghouden van het vakgebied waarmee je ooit voor jezelf bent begonnen. Want ondernemen betekent ook het managen van zaken waar je in eerste instantie niet voor hebt gekozen. Wij zien vaak dat ondernemers worstelen met die verschillende petten, rollen en aandachtsgebieden. Iets wat zelfs zo ver kan gaan dat het plezier, het doel of de droom waar je ooit mee startte op de achtergrond raakt. Ik, Okkie Boot, ben de bedrijfsmentor voor de regio Groot Amsterdam en ik ga met alle plezier het gesprek met jou aan. Mijn contactgegevens tref je aan op deze pagina.

Okkie Boot: De 5 belangrijkste valkuilen bij bedrijfsverkoop

Om met de deur in huis te vallen: het verkopen van je bedrijf is een vak op zich en vergt – uitzonderingen daargelaten – de nodige tijd. Pak je dat verkeerd aan, dan loop je het risico dat je jezelf […]