Plan vrijblijvend afspraak

Download whitepaper Mijn omzet groeit

Mijn omzet groeit, waarom mijn banksaldo niet?

Je omzet groeit, je verwacht meer geld op je bankrekening.....Er zijn talloze bedrijven die ondanks de aantrekkende economie blijven worstelen. Hoewel hun omzet weliswaar toeneemt, hebben zij moeite met dat waar het werkelijk om gaat: de hoeveelheid winst die van die omzet overblijft. Liquiditeit is voor iedere onderneming cruciaal: hoeveel staat er precies op de bankrekening en wat moet ik de komende tijd nog betalen en ontvangen? Het is namelijk mede afhankelijk van dit saldo of het wel of niet verstandig is om te groeien. Daarom gaan we even terug naar de basis. Iedere onderneming heeft kosten en opbrengsten en inkomsten en uitgaven. Tussen beide zaken zit wel een verschil en dit verschil bepaalt de hoogte van het banksaldo.

Whitepaper Mijn omzet groeit, waarom mijn banksaldo niet

Na het invullen van onderstaand formulier ontvang je een mail met een link, waarmee je het thexton armstrong whitepaper ‘Mijn omzet groeit, waarom mijn banksaldo niet?’ online kunt lezen of downloaden.