Plan vrijblijvend afspraak

Jean Korthals Altes

Ik ben partner geworden bij thexton armstrong omdat ik MKB-ondernemers graag help om – samen met hun team – meer uit hun onderneming te kunnen halen. Ondernemers onderschatten vaak het potentieel van hun medewerkers waardoor te veel zaken op het bord van de ondernemer blijven liggen (“Laat de onderneming voor je werken”).

Tip van Jean:

“Neem je organisatie mee in hetgeen je wil gaan bereiken en zorg voor een sterke operationele laag. Het team is uiteindelijk bepalend voor het succes.”

Sinds begin 2014 ben ik actief als franchisepartner bij thexton armstrong. Ik de loop der jaren hebben wij een sterk, en in de praktijk bewezen aanbod voor MKB-ondernemers opgebouwd. Ondertussen is door mij gewerkt aan een regionaal netwerk van complementaire dienstverleners. Daarmee ben ik in staat MKB-ondernemers op maat ingerichte en hoogwaardige samenwerking aan te bieden.

Persoonlijke noot

Ik heb van oudsher veel associatie met sport en zie daarin ook veel raakvlakken met MKB: een duidelijke focus, het belang van de teamprestatie, en de toegevoegde waarde van de coach.

 

Contactgegevens
Jean Korthals Altes

M: 06 55 836 825
E: j.korthalsaltes@tamkb.nl