Plan vrijblijvend afspraak

Peter Rijsdijk

Sinds 2004 helpt Peter Rijsdijk met veel plezier en succes ondernemers in met name het MKB met het behalen van hun bedrijfsdoelen.

Door goede financiering, begeleiding van veranderingsprocessen en sturing op cijfers. Zijn doel is om de situatie voor zowel onderneming als ondernemer significant te verbeteren. Voelbaar, meetbaar.

Als zelfstandig ondernemer is Peter bij uitstek de man voor MKB-ondernemers. Hij kent de verschillende kanten van het zakenleven, de goede en de slechte tijden. Hij spreekt de taal van de ondernemer en begrijpt het wereldje.

Tip van Peter:

“Ingewikkelde vragen terugbrengen tot de kern.”

Ingewikkelde vragen brengt hij als thexton armstrong-adviseur terug tot de kern. Hij werkt gestructureerd, houdt het overzicht zonder de details uit het oog te verliezen en vindt altijd een helder en creatief antwoord.

Peter legt gemakkelijk contact. Daarbij luistert hij goed en legt hij verbindingen tussen mensen en zaken. Hij heeft een strategische blik, en let altijd op de praktische haalbaarheid. Niet toevallig is Peter een fanatiek schaker en bestuurlijk actief in de schaakwereld. Ook ondersteunt hij de ontwikkeling van schaken op basisscholen.

De balans kan volgens Peter ook zonder cijfers worden opgemaakt. Daarom heeft hij gekozen voor het thexton armstrong-concept. De heldere, professionele, gestructureerde en pragmatische aanpak van thexton armstrong in combinatie met de kwaliteiten van Peter, geven in zijn ogen een garantie voor het beste resultaat voor de ondernemer.

Persoonlijke noot:

Peter is een stabiele, evenwichtige persoonlijkheid die stevig in zijn schoenen staat en klaar is om elke situatie het hoofd te bieden. Hij is niet van de mooischrijverij, en totaal niet corporate. Een gedreven, energieke en gemotiveerde adviseur met een realistische kijk op de zaken.

Regio:

Amersfoort/Huizen

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

Peter Rijsdijk
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je updates van thexton armstrong rijsdijk ontvangen? Laat jouw gegevens achter. Dit kun je later altijd wijzigen. Wij behandelen jouw gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).