Plan vrijblijvend afspraak

Okkie Boot

Na veertien jaar ondernemerschap heb ik in 2019 mijn bedrijf verkocht: DirectResearch. Na deze stap wilde ik graag mijn kennis en ervaring doorgeven aan andere ondernemers. Met thexton armstrong kan ik de structuur van vaste programma’s combineren met mijn kennis en ervaring. In de praktijk heb ik geleerd dat elke ondernemer anders is, en zijn of haar zaken op eigen wijze aanpakt. Te snel oordelen ligt op de loer, maar juist open staan voor alles wat je tegenkomst is beter.

Tip van Okkie:

“Veel ondernemers zijn eigenwijs, weten zelf prima wat ze moeten doen. Een belangrijke tip: praat zo af en toe eens met anderen over je bedrijf. Bij mij staat de koffie altijd klaar, zonder dat het per se business moet opleveren.”

Ik heb gedurende mijn werkleven veel ervaring opgedaan bij verschillende functies, bij verschillende bedrijven. Deels op het gebied van marktonderzoek; marketing en sales in de telecomsectie. Na een aantal werkgevers, heb ik in 2005 besloten om mijn eigen bedrijf te starten: het onderzoekbureau DirectResearch. In veertien jaar heb ik alle fasen van ondernemen ervaren, tot de bedrijfsverkoop aan toe. Dat maakt mij tot een ervaringsdeskundige pur sang.

Persoonlijke noot

Ik woon en werk op mijn woonschip in Amsterdam, achter Artis. Regelmatig hoor ik de leeuwen, olifanten en apen; soms lijkt het alsof ik in Afrika ben. Mijn dochters wonen zelfstandig in Amsterdam, mijn vriendin is goudsmid in hartje Amsterdam. Ik houd van sporten: tennis, squash, fietsen, zwemmen, schaatsen.

Regio:

Groot Amsterdam

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

Okkie Boot
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je updates van thexton armstrong amsterdam ontvangen? Laat jouw gegevens achter. Dit kun je later altijd wijzigen. Wij behandelen jouw gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).