Plan vrijblijvend afspraak

Michiel Smudde

Michiel heeft tijdens zijn loopbaan zowel sales- als management- en directiefuncties vervuld, binnen diverse familiebedrijven en branches.

Daarnaast heeft hij aan het roer gestaan van zijn eigen bedrijf; een etikettendrukkerij. Hier heeft hij ruime ervaring opgedaan op operationeel en strategisch niveau.

Michiel is commercieel en analytisch ingesteld en heeft de nodige expertise in verandermanagement en M&A-trajecten.

Michiel is nieuwsgierig, luistert graag naar anderen en is altijd op zoek naar manieren om slimmer, effectiever en simpeler te werken. Enkele kernwoorden die goed bij hem passen zijn respect, vertrouwen, transparantie, laagdrempelig, humor en plezier. Bovenal vindt hij: houd het simpel!

“Naast de nodige ervaring, moet je vooral beschikken over een goede methodiek en een professionele organisatie.”

Na ruim achttien jaar ervaring op te hebben gedaan binnen familiebedrijven, was het voor Michiel tijd voor een nieuwe uitdaging. Die vond hij in de rol van adviseur bij thexton armstrong. Om als adviseur je werk goed te kunnen (blijven) doen, is Michiel van mening dat je, naast de nodige ervaring, vooral moet beschikken over een goede methodiek en een professionele organisatie. Waarden die precies passen bij de aanpak van thexton armstrong, waar met een beproefde methodiek wordt gewerkt. “De aanpak geeft de ondernemer in korte tijd inzicht in op welk gebied geld verloren gaat en elk onderdeel komt daarbij aan bod,” aldus Michiel. “Vervolgens wordt samen met de ondernemer een praktisch verbeterplan opgesteld.”

Michiel is getrouwd en heeft twee kinderen. Als echte Bourgondiër verkeert hij graag in het gezelschap van vrienden en vindt hij in koken zijn passie. Hij vaart graag met zijn sloepje door de plassen in Nationaal Park Weerribben-Wieden en is naast zijn gewone werk ook nog eens actief binnen het verenigingsleven in zijn woonplaats Nieuwleusen.

 

Contactgegevens
Michiel Smudde
M: 06 10 951 069 
E: michiel.smudde@tamkb.nl