Plan vrijblijvend afspraak

Frans Wakelkamp

Er niet alleen voor staan. Samen ben je sterker. Dat was voor mij het motief mij aan te sluiten bij thexton armstrong. Samen kun je het maken. Veranderingen en verbeteringen lopen als een rode draad door mijn leven. Ik ben ermee bekend dat het mensen raakt als het wat minder gaat. Vertrouwen, blijven luisteren en vragen blijven stellen maakt dat je samen verder kan komen dan dat je van tevoren had durven dromen.

Niks is te gek en vragen staat vrij. Zolang de vraag uit oprechtheid gesteld wordt, mag je heel veel vragen stellen. De kunst is ver te gaan, zonder te ver te gaan. Het leuke is dat door de vraag te stellen, de gesprekspartner zelf tot het inzicht komt “hoe” het probleem aangepakt kan worden.

Tip van Frans:

“Een tip die ik iedereen graag meegeef; ‘de som is meer dan het geheel der delen’. Samen ben je sterker. Een gebouw is meer dan een partij stenen. Een bedrijf is meer dan een groep mensen die werkt. Je staat er niet alleen voor.”

Mijn MKB-klanten zijn heel divers; kleine bedrijfjes met 2-3 mensen, tot grotere ‘miljoenen’ bedrijven met tientallen medewerkers. Dat het mij gegeven is voor veel verschillende mensen van betekenis te mogen zijn, maakt mij een tevreden mens. Levenslessen met elkaar delen, bedrijfsvragen combineren met de Nyenrode bedrijfskundige kennis, ik word er blij van. Niet alleen komen mijn ondernemende, analytische en creatieve eigenschappen lekker uit de verf. Ook mijn gesprekspartner, de DGA en zijn/haar team ervaren hoe leuk het pad naar meer vrijheid, winst en plezier is; gewoon heel fijn.

Persoonlijke noot

Mijn drie prachtige dochters en Astrid, t lieve meisje waar ik al jaren mee getrouwd ben, houden mij elke dag scherp. Blij en “hmmm” tegelijk. That’s life. Samen sterk.

Regio:

Hilversum/Utrecht

Apeldoorn/Harderwijk

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

Frans Wakelkamp
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je updates van thexton armstrong wakelkamp ontvangen? Laat jouw gegevens achter. Dit kun je later altijd wijzigen. Wij behandelen jouw gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).