Plan vrijblijvend afspraak

Erwin van Eck

Erwin maakt al sinds de start in 2012 deel uit van de Thexton Armstrong organisatie. Eerst als partner in Nederland, sinds 2019 als algemeen directeur van Thexton Armstrong in België.

Hij werkte vele jaren als consultant in een corporate omgeving en als zelfstandig adviseur en interimmanager voor middelgrote organisaties. Als belangrijke speler in verandertrajecten en door zijn ervaring op alle niveaus, heeft Erwin een ongekend scherp inzicht gekregen van de typische uitdagingen en kansen die ondernemers tegenkomen. Hij heeft samengewerkt met organisaties met 10 tot meer dan 400 werknemers en heeft ervaring met het leiden van teams.

Erwin heeft met succes eigenaren van MKB’s in Nederland en hun teams ondersteund bij het verbeteren van de bedrijfsvoering, het verhelpen van winstlekkage en het verhogen van het rendement. Dat resulteerde niet alleen in meer winst, maar ook in meer plezier in het ondernemen en meer tijd voor privé.

“Het hebben van een bedrijf moet meer leven toevoegen aan je jaren, niet meer zorgen.”

Vanuit Brussel leidt Erwin vanaf 2019 Thexton Armstrong BE. Hij kan nu, gesteund door een professionele organisatie, zijn schat aan ervaring gebruiken om, naast de Belgische partners, ook eigenaren/zaakvoerders van Belgische MKB’s te ondersteunen.

Erwin woont in Sint-Lambrechts-Woluwe, is getrouwd en heeft drie zoons. Erwin houdt van koken, beoefent vechtsporten en heeft een aangeboren vaardigheid om het beste in mensen naar boven te brengen.

 

Contactgegevens
Erwin van Eck
M: +32 478260550
E: erwin@thextonarmstrong.be