Plan vrijblijvend afspraak

Erik Hauser

Erik is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte op zijn vijfentwintigste zijn eerste onderneming. Je kunt je pas echt verplaatsen in andere ondernemers wanneer je zelf als ondernemer een en ander hebt ervaren. Gedurende zijn carrière heeft hij veel ervaring opgedaan met het opzetten, acquireren en uitbouwen van MKB-ondernemingen en het overdragen hiervan. Zowel bij grotere als kleinere ondernemingen en zowel nationaal als internationaal.

Tip van Erik:

“Theoretische kennis is heel belangrijk, maar je kunt je pas echt verplaatsen in andere ondernemers wanneer je zelf als ondernemer hebt ervaren wat het betekent om voor eigen rekening en risico te ondernemen.”

Hij heeft in de loop van de jaren de nodige theoretische kennis opgedaan, maar de meeste toegevoegde waarde boden toch de contacten en adviezen van andere ervaren (ex-)ondernemers. Deze ‘blik van buitenaf’ werkte veelal verhelderend en was soms ook confronterend, maar zorgde ervoor dat de focus gericht bleef op hoofdzaken zoals strategie en het behalen van beoogde doelen. Meestal zakelijk, maar soms ook persoonlijk.

Na twintig jaar als MKB-ondernemer actief te zijn geweest, verkocht Erik enkele jaren geleden zijn laatste belangen. Sindsdien is Erik actief als investeerder/belegger en adviseert hij daarnaast met passie andere ondernemers.

“Waardevol advies, gebaseerd op kennis en ervaring en met een persoonlijke benadering, gecombineerd met de heldere, professionele, gestructureerde doch pragmatische aanpak van thexton armstrong is wat het verschil maakt”, aldus Erik.

Persoonlijke noot:

Erik is getrouwd met Berber en heeft een zoon en twee dochters. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op zijn favoriete eiland Terschelling en is hij daarnaast betrokken bij tal van activiteiten in de regio.

Regio:

Friesland

Agenda

Donderdag 2 juni:

Training winstlekkage

13:00 – 14:00 uur

Online

Erik Hauser
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je updates van thexton armstrong hauser ontvangen? Laat jouw gegevens achter. Dit kun je later altijd wijzigen. Wij behandelen jouw gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).